To je to što me zanima!

Najpopularnija televizija u Srbiji emitira bizarni reality show prepun svađe, nasilja i seksa...

Produkcija ovog bizarnog showa otišla je toliko daleko da je jedne godine dopustila da u 'Zadrugu' uđe i beba jedne od natjecateljica. Inače, maloljetne osobe su ravnopravni natjecatelju u ovom showu
Vidi originalni članak

Naravno da sam profiter koji gradi profit na vašoj retardiranosti. Da niste glupi kao k**** ja ne bih nikada zabilježio rekordne profite, napisao je ovih dana na Twitteru, kao odgovor pratitelju, Željko Mitrović (54), vlasnik i osnivač Pink televizije u Srbiji. 

Televizija Pink poznata je diljem Srbije. Danas imaju preko 50 različitih kanala, a najpoznatiji je onaj nacionalne frekvencije. Pink televiziju svakodnevno gledaju milijuni Srba i ostala publika s Balkana. S emitiranjem je počela ratnih devedesetih, a danas je poznata po puštanju turbofolk glazbe, emisijama s udarnim terminima u koje dolaze najpopularniji beogradski kriminalci i po bizarnim talk i reality showovima, među kojima je najpopularniji Zadruga. 

Sudeći po komentarima gledatelja na društvenim mrežama, Pink televizija zauvijek je promijenila medijsku sliku o Srbiji. 

Naime, na Pink televiziji se već pet godina emitira reality program Zadruga. Seksualni odnosi, fizičko nasilje i psihički slomovi dopušteni su i poželjni u ovom neobičnom realityju. 

VRIJEĐAO PO TWITTERU Vlasnik Pinka gledateljima: 'Da niste glupi ko ku***, nikad ne bih imao rekordne profite'

Produkcija ovog bizarnog showa otišla je toliko daleko da je jedne godine dopustila da u 'Zadrugu' uđe i beba jedne od natjecateljica. Inače, maloljetne osobe su ravnopravni natjecatelju u ovom showu.

Mitrović ili 'Veliki šef' 

'Veliki šef' tako sudionici 'Zadruge' nazivaju Željka Mitrovića kojeg često traže lijekove za smirenje i antidepresive. Tijekom niza godina snimanja ovog programa nekoliko ljudi doživjelo je teške 'psihotične epizode', a dvije natjecateljice su i pred kamerama obrijale glave. Uz to, u programu 'Zadruge' gledatelji su mogli pratiti i trudnoću jedne natjecateljice te njezin odlazak na abortus. 

Najzanimljivije scene u showu često su 'izrezane', a njihovi klipovi mogu se pronaći na službenom YouTube kanalu. 

Natjecatelji 'Zadruge' iz realityja ne mogu izaći samoinicijativno, odnosno mogu, ali za to će platiti kaznu od 50 tisuća eura. U njemu je sudjelovalo i nekoliko Hrvata, a Hrvatica Iva Grgurić je bila i pobjednica treće sezone. 

'Pozdrav iz Alcatraza'

Među zapamćenim situacijama na Pink televiziji bila je i ona prilikom dolaska voditeljice Jovane Jeremić (31) koja je s Happy televizije, u vlasništvu Milomira Marića, odlučila raditi na tv programu Željka Mitrovića. 

Voditeljica je široj javnosti poznata zbog brojnih izjava i odjevnih kombinacija. Mnogi je zbog toga često komentiraju na Twitteru. 

Kako ne bi ostalo samo na tome, Jovana se prošlog mjeseca u emisiji jutarnjeg programa pohvalila da joj je Milorad Ulemek Legija poslao tortu iz zatvora. Naime, Milorad Legija je osuđen na 40 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu Zorana Đinđića, a voditeljici je navodno poslao tortu i poruku 'Pozdrav iz Alcatraza'. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare