To je to što me zanima!

Najpopularniji radijski voditelji su Drele, Luka Bulić i B. Kolar

Voditelji su laskavo priznanje dobili na Weekend media festivalu koji je ovog vikenda bio u Rovinju. Barbara Kolar je izjavila da ju je to priznanje veoma razveselilo
Vidi originalni članak

Radijski novinari – voditelji Mega Produkcije Barbara Kolar, Davor Dretar Drele i Luka Bulić najpopularniji su radijski voditelji u Hrvatskoj. Vrijedno priznanje voditelji su dobili na Weekend Media Festivalu koji je ovog vikenda bio u Rovinju. 

- Ovo priznanje me jako razveselilo. Kako je istraživanje provedeno među slušateljima - krajnjim konzumentima, da se tako izrazim, vjerujem da je to najbolja potvrda onog što radim, ne samo ja nego cijela Antena Zagreb. Trudimo se svakog dana zabaviti, ali i biti vrhunski servis koji će slušateljima dati najkorisniju informaciju u pravom trenutku. Priznanja su uvijek lijepa, ali znate kako je - nakon njih se od tebe uvijek još više očekuje. Pa - idemo delat! – izjavila je uz prepoznatljivi smijeh voditeljica Barbara Kolar, koja se jedina pojavljuje i u konkurenciji radijskih i TV novinara voditelja.   

Istraživanje su predstavile agencije Presscut i Medianet, tvrtke za medijski monitoring i analize iz Zagreba. U anketi koja je provedena od 12. do 15. rujna sudjelovalo je 1000 punoljetnih ispitanika koji su sami navodili imena novinara koje smatraju popularnima.

Matične medijske kuće Barbare Kolar i Luke Bulića – Antena Zagreb, te Narodni radio Davora Dretara Drelea najslušanije su radijske postaje u Republici Hrvatskoj. 


Idi na 24sata

Komentari 19

  • Black Daisy 24.09.2013.

    Barbara se polako pretvara u dosadnu staru babu , sorry , ali to je moj dojam . Luka mi je skroz ok , a Dreleta neću ni komentirati .

  • Štanga Železni 24.09.2013.

    Ne mogu oni ni u pola koplja ko Dr. Drago Rubala i Antonija Blaće brrrr aj bok

  • mama2misa 24.09.2013.

    Barbi je super,Luka genijalac a Drele klasika..Po meni dobar je i onaj šta je sa Barbi vodio jutarnji program..Oprosti na imenu ali dečko je zaslužio i super se upotpunjavao sa njom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare