To je to što me zanima!

Najpoželjniji neženja iz showa: Jovan uživa u zagrljaju plavuše

Karapandža u 'Ljubavi na selu' nije pronašao srodnu dušu, a nakon snimanja postao je tajnovit o svom ljubavnom statusu. No sada su 'osvanule' fotografije Jovana i djevojke Nevene pa je pobudio sumnje
Vidi originalni članak

Farmer Jovan Karapandža (33) iz Mlake Atinske sudjelovao je u 10. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Pokušao je pronaći srodnu dušu, no nije mu pošlo za rukom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ines Petrić u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sezonu emisije započeo je strastvenim poljupcima s osebujnom Paulinom (40). Jovan i Paulina imali su vrelu akciju u bazenu već na prvom susretu. Proveli su noć skupa, a onda je Jovan odlukom šokirao sve gledatelje i kandidate showa. Rekao je kako Paulina ne ide na njegovu farmu i da napušta show.

Nakon emisije bio je pomalo tajanstven oko svog ljubavnog života. 

- Što se tiče ljubavi, malo je ima, malo je nema - rekao je Karapandža ljetos za RTL.

RADI PUNOM PAROM Fatalni Jovan tajanstveno priča o curi: 'Malo je ima pa nema...'

Sada su on i djevojka Nevena na društvenim mrežama podijelili zajedničke fotografije. Uživaju u adventu pa su 'okinuli' nekoliko fotografija u okićenom gradu. Nevena dolazi iz Bijelog Brda, naselja u sastavu općine Erdut u Osječko-baranjskoj županiji.

Pratitelji na društvenim mrežama u komentarima su im pisali emotikone srca pa je farmer dao naslutiti kako se u njegovom životu pojavila nova djevojka. Ni jedan od njih nije odgovarao na komentare, već je Nevena samo 'bacila lajk' na svaki od njih.

Podsjetimo, nakon što je u 'Ljubavi na selu' Paulinu poslao kući, Jovan je ponovno okončao u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja, a kasnije se požalio kako priča nije zaživjela nakon snimanja te da je sam. No čini se kako su se te stvari sada ipak promijenile. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jamesbond7777 21.12.2020.

    Bucoo🙄🙄po cemu je to on toliki frajer??? Nit je kcemu nit zavodnik. A ona paulina njoj je svejedno kome daje da je bila i kod jozeka i njemu bi se brk omaste😎😎😎

  • barica_30 21.12.2020.

    'Najpoželjniji neženja' - vrištim 🤣🤣🤣

  • Nodi44 21.12.2020.

    Svaki put kad ga vidim sjetim se da je bio s onim transicem hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare