To je to što me zanima!

'Najseksi djedica' u Beogradu je primio drugu dozu cjepiva i pohvalio se srpskim korijenima

Talijanski milijunaš Gianluca Vacchi sletio je privatnim avionom u Beograd kako bi primio drugu dozu cjepiva. Doputovao je s 28 godina mlađom suprugom Sharon, te otkrio kako je njegov djed rodom iz Srbije
Vidi originalni članak

Talijan Gianluca Vacchi (53) je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i brojnim tetovažama stekao nadimak 'najseksi djedice na svijetu'. Ovaj poduzetnik i milijunaš u vezi je s 28 godina mlađom manekenkom Sharon Fonsecom, s kojom je prošle godine dobio kćer Blu Jerusalemu Vacchi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svibnju je primio prvu dozu cjepiva protiv COVID-a u Beogradu, a sada se vratio po drugu dozu, piše Kurir. Stigao je privatnim avionom u društvu djevojke Sharon. Vacchija je dočekao gradonačelnik Beograda Goran Vesić, koji smatra da je njegov dolazak važan za promociju grada.

DOŠAO PRIVATNIM AVIONOM? Najseksi djedica svijeta cijepio se protiv covida: 'Hvala Srbiji'

- Hvala na dobro obavljenom poslu. Drago mi je što sam ovdje i što imam priliku cijepiti se. Osjećali smo se kao kod kuće, kao i prošli put - ispričao je Talijan, te dodao kako se veseli završetku pandemije da može održati koncert, jer se bavi i DJ-anjem.

Na cijepljenje je došao dobro raspoložen, a bodrila ga je djevojka. Spremno se skinuo do pojasa i pokazao mišiće i tetovaže. 

- S djedove strane imam srpske korijene, pa osjećam bliskost sa Srbima. Volim Beograd i povezan sam s njim. Sretan sam jer sam uvijek lijepo dočekan - rekao je Vacchi, koji u Srbiji planira ostati dva dana. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mily_5 02.06.2021.

    A moral je skinuti kosulju za cjepljene da pokaze misice i tetovazu

  • bul1304 02.06.2021.

    Haha 53 godine djedica...ja nisam školovala

  • Demetra 02.06.2021.

    Jel ima ovaj lik unuke, pa da je "djedica"??? Kakvi su vam to naslovi, koliko novinarka ima godina, 13?

Komentiraj...
Vidi sve komentare