To je to što me zanima!

Najseksi zatvorenik opet solo: Bogata nasljednica ljubi drugog

Jeremy se o vezi s Chloe posljednji put oglasio prije devet mjeseci kada je tvrdio da su još uvijek zajedno, iako se 'šuškalo' o njihovom prekidu. U isto su vrijeme krenule glasine kako je Green u vezi s drugim
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks (36), poznat i kao 'najseksi zatvorenik', pažnju plijeni svojom dojmljivom pojavom na prosvjedima u SAD-u, dok njegova bivša uživa u novom društvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bogata nasljednica Chloe Green (29) plovi francuskom obalom i strastveno ljubi misterioznog muškarca na luksuznoj jahti, koja je u vlasništvu njezina oca Sir Philipa Greena (68).

Daily Mail piše kako je par izmjenjivao nježnosti cijelo vrijeme dok su uživali na palubi jahte, nakon čega su išli i na vožnju skuterom.

Jeremy je o njihovoj vezi posljednji put oglasio prije devet mjeseci kada je tvrdio da su još uvijek zajedno, iako se 'šuškalo' o njihovom prekidu kada su je 'uhvatili' s igračem pola Rommyjem Giannijem

- Prekinuli su prije dva mjeseca, ali i dalje razgovaraju - rekao je tada izvor blizak paru, koji je otkrio i kako je Jeremy bio nemalo iznenađen kada je vidio fotografije Chloe i Rommyja.

ZOVU GA NAJSEKSI KRIMINALACEM 'Heroin mi je uništio život, a u zatvoru sam živio uz Mansona'

Sama Chloe je zanijekala romansu s Rommyjem, no nije htjela potvrditi da je i dalje zaručena za Jeremyja. Detalje svoje veze inače su voljeli držati daleko od očiju javnosti, pa su tako i uspjeli tajiti i Chloeinu trudnoću sve do mjesec dana prije porođaja. Bivši par zajedno ima jedanaestogodišnjeg sina Jeremyja.

A Meeks je pažnju javnosti pridobio 2014. kada je zbog nezakonitog posjedovanja oružja završio u zatvoru. Nakon toga fotografije njegova lica obišle su svijet, a nakon što je odslužio kaznu, donijele i poslovne angažmane u svijetu mode.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Aegon Targaryen ZD 09.06.2020.

    Malome godine idu 5 za jednu... Ili?

  • bannana5 09.06.2020.

    Super kad ima mali ima vec 11 godina a ovaj 2014.bio u zatvoru, i nju upoznao tek kasnije

  • bannana5 09.06.2020.

    Totalno precijenjen, nelijep i nadasve odbojan tip.

Komentiraj...
Vidi sve komentare