To je to što me zanima!

Najskuplji dinamovac objavio je službene fotografije s vjenčanja

Iako su za vikend procurile slike i snimke s vjenčanja, nogometaš se do sad nije oglasio. Objavio je fotografije s vjenčanja na svojim društvenim mrežama na što su mu mnogi čestitali
Vidi originalni članak

Nogometaš Marko Pjaca (26) i njegova zaručnica Marija Pavičić izgovorili su sudbonosno 'da' ovog vikenda, a sada i podijelili fotografije tog dana. Marko je u opisu fotografija stavio emotikone vječnosti i zaključanog lokota, a komentari upućuju čestitke i žele sreću mladencima.

Na jednoj od fotografija vidi se kako Pjaca nosi suprugu u naručju, a na drugoj zajedno puštaju leteće lampione. Pjaca je u jednostavnom crnom odjelu s leptir mašnom, dok je Marija nosila dugačku, čipkastu bijelu vjenčanicu s otvorenim leđima.

Nakon formalne proslave u predivnom ostakljenom paviljonu u Zagrebu, tijekom koje su uzvanike zabavljali Joško Čagalj Jole i Renata Končić, uslijedila je bakljada.

Podsjetimo, novopečeni supružnici u vezi su tri godine. Zajedno su snimili i video kampanju za šampone za kosu. 

OŽENIO MARIJU PAVIČIĆ VIDEO Svadba Marka Pjace: Jole i Minea dizali atmosferu u sali

Hrvatski nogometni reprezentativac i najskuplji dinamovac u povijesti (23 milijuna eura vrijedio je transfer u Juventus 2016.) dan nakon zadnje utakmice ove sezone s Genoom protiv Cagliarija na jugu Sardinije skoknuo je do sjevera toga talijanskog otoka, u blizini mjesta Porto Cervo, i proslavio momačku na jahti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • general lopov 05.06.2021.

    Gdje jeproglašen naj skupljim? U Benkovcu na stočnoj pijaci?

  • milicioner 05.06.2021.

    mladoj ne navode godine. To samo znači da je još jedna u nizu iskusnih dama koja je upecala mlađeg s lovom.

  • 05.06.2021.

    Exp date 4/6/2024

Komentiraj...
Vidi sve komentare