To je to što me zanima!

Najstariji Todorićev sin došao na komemoraciju Ćire Blaževića

Ante je bio očeva desna ruka u Agrokoru, gdje je počeo raditi 1996. godine kao poslovođa cvjećarnice. Zatim se pomalo penjao u korporativnoj hijerarhiji i bio je najizglednija osoba da naslijedi oca
Vidi originalni članak

U 10 sati je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski započela komemoracija u čast preminulom Ćiru Blaževiću. Došli su ga pozdraviti mnogi poznati, a među njima Ivica Todorić (72) i njegov najstariji sin Ante Todorić (43)

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante je bio očeva desna ruka u Agrokoru, gdje je počeo raditi 1996. godine kao poslovođa cvjećarnice.

POGLEDAJTE VIDEO: 'TATA, MENI JE PRIVILEGIJA ŠTO SAM TVOJ SIN'

Zatim se pomalo penjao u korporativnoj hijerarhiji i bio je najizglednija osoba da naslijedi oca. 

Uslijed afere Agrokor, Ante se prvi od Todorićeve djece razveo. Bio je u braku s Martinom Novosel koja je bila miss Hrvatske 1997. godine, a par se službeno rastao u prosincu 2017. godine. U braku 15 godina, a imaju troje djece.

Na Općinskom sudu u Zagrebu sporazumno su okončali brak te dogovorili zajedničko skrbništvo nad djecom. Martina je zahtjev za rastavu braka podnijela nedugo nakon izbijanja afere Agrokor. 

Tad se pričalo kako joj je brak postao opterećenje, ali ne zbog financijskih problema, nego zbog pritiska dominantne obitelji Todorić.

Ante je novu ljubav pronašao u Splitu te posljednje tri godine ljubi samozatajnu Petru Kaćunko Cvitanić (36). O njoj se zna da je imala turističku agenciju i ranije je bila u braku. Nakon što su par godina proveli u vezi na daljinu, Petra je prošlo ljeto doselila u Kulmerove dvore. 

- To je prava ljubav. Njih dvoje se istinski vole. Antu je Petri, osim atraktivnog izgleda, privukla, naravno, njezina osobnost. Jako je topla i draga osoba, dok Ante nju obasipa pažnjom - rekao nam je tada izvor blizak paru.

SAMOZATAJNA PETRA Djevojka Ante Todorića iz Splita seli njemu u Kulmerove dvore

- Ne bih komentirala, hvala vam - ljubazno nam je rekla samozatajna Petra. 

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTIMAC O PRVOM SUSRETU S ĆIROM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare