To je to što me zanima!

Najteža Hloverkina bitka: Pobijedit ću i rak dojke!

Urednica HTV-a iznenada je završila u bolnici. Otkrili su da ima rak dojke. Operirali su je prije tri dana. Tvrdi da će se na posao vratiti vrlo brzo
Vidi originalni članak

Hloverka Novak Srzić (51) od ponedjeljka je bolnici. Bila je na operaciji i odstranili su joj rak dojke.
- Dobila sam dosad sve bitke, pa vjerujem da ću i ovu - rekla nam je kratko, iscrpljena nakon teškog zahvata. Dok se Hloverka bori sa zloćudnom bolešću, na adresi http://www.hloverka.com/ anonimni građanin koji se predstavlja kao 'Običan čovjek’ sakuplja potpise za njezino 'skidanje’ s uredničke funkcije. On tvrdi da nema veze s medijima i nije u osobnom sukobu s Hloverkom. Kako tvrde kompjutorski stručnjaci, blog je pokrenuo na serveru u Teksasu, pa je nemoguće otkriti tko se skriva iza nadimka. Napisao je da će se predstaviti imenom i prezimenom kad sakupi dovoljan broj potpisa i kad bude peticiju predavao nadležnim institucijama.
- Znam za peticiju. Kao i svi moji prethodnici, legalno sam izabrana na ovu funkciju. Poručujem 'Običnom čovjeku’ da ga, čim izađem iz bolnice, pozivam u emisiju HTV-a. Neka se predstavi punim imenom i prezimenom i neka javno iznese sve što ga smeta - odgovorila je Hloverka Novak Srzić.
Sad joj je ipak najpotrebniji mir, da bi dobila najvažniju bitku i što prije se vratila na posao.

NOVINARKA BEZ DANA BOLOVANJA
Zagrepčani se sjećaju promukla Hloverkina glasa s Radija 101. Od 1984. godine radila je tamo kao novinarka, a potkraj '80-ih vodila je političku emisiju “Krezubi trozubac”. S radija je otišla na OTV, a početkom 90-ih postala je urednica tjednika Danas, pa Večernjeg lista. Na Televiziji je dobila posao sredinom '90-ih, ali joj je zbog priloga o Franji Tuđmanu tadašnji direktor Antun Vrdoljak 1992. zabranio ulazak na HTV. Vratila se 1995. i postala glavna urednica. U idućih deset godina uređuje i vodi političke emisije “Dvoboj-otvoreno”, “Forum” i “Otvoreno”. Početkom ove godine potpisala je ugovor s Novom TV, gdje je uređivala i vodila emisiju “Kontakt”. Od jeseni se vratila na nacionalnu televiziju, gdje je postala glavna urednica Informativnog programa. Prije pet godina operirala je polipe na glasnicama.

SUPRUGA ZVONKA UPOZNALA NA TULUMU
Rođena Makaranka diplomirala je u Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti. U vrijeme studija rodila je sina Antu (27) i kćer Anu (25). Ante je završio Pravni, a Ana Filozofski fakultet.
Suprug Zvonko Srzić dipomirao je za inženjera kemije. Također je Makaranin, a prohodali su još tijekom studija.
On je došao na dopust iz vojske pa su ih upoznali zajednički prijatelji na tulumu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prizemlje 06.12.2007.

    Hlove ti si jedna od kvalitetnijih novinarki i od novinara uopće ( a obzirom da svi imamo svoje političke stavove, i ti kakve god imaš,me nije briga) i točno je da si svojim predanim radom napravila puno u životu uz normalnu obitelj i kao takvoj ja ti želim brrrrrz i potpun oporavak i da čim prije nastaviš raditi...

  • leeloo 06.12.2007.

    sritno u borbi života!

  • gardy 06.12.2007.

    dobila si sve bitke uz pomoć politike,,a sad politika ne pomaže,,,,što sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare