To je to što me zanima!

Najteži kandidat Neven: 'Želim smršaviti da mogu imati djecu'

VOLI MESO S ROŠTILJA Grafički dizajner Neven debljati se počeo u trećem razredu osnovne škole. Uživa u mesu, a ne može smisliti tikvice, kiselo zelje i grašak
Vidi originalni članak

Vrbovčanin Neven Vuljanković (35) ima čak 240,2 kilograma i najteži je kandidat novog RTL-ova reality showa 'Život na vagi'.

- Žena me podržala da se prijavim. Rekla je da vjeruje u mene i to mi je dalo najviše gasa - kaže Neven. S još devet muškaraca i osam žena živi u zagrebačkoj vili, gdje im treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević svakodnevno pomažu u gubitku kila.


- Nasreću, ne stignemo misliti o hrani. Imamo tri treninga na dan, malo spavanja, druženja i dan proleti - kaže grafički dizajner. Suprugu Ivanu upoznao je 2009. na internetu, a ona se zbog njega ubrzo iz Toronta u Kanadi preselila u Zagreb. 
- Najveća motivacija za mršavljenjem mi je svakako širenje obitelji - kaže Vrbovčanin. Dodaje kako pretilost krivi za to što ne mogu imati djece.

Neven najviše voli jesti meso s roštilja, janjetinu, šampinjone, ribu i morske plodove, dok ne voli repu, kiselo zelje, grašak i tikvice. Debljati se počeo još oko trećeg razreda osnovne škole, a nije prestao sve do danas.

- Da mi sad netko ponudi čisto meso s roštilja, ne bih mogao odoljeti - kaže Neven. Dodaje kako u životu nije popio toliko vode koliko je ovih mjeseci i nada se da će smršavjeti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • KosiPotisak 29.03.2017.

    Previše je "stručanjaka" čiji je temeljni izvor informacija "babina kuhinja"... 1. stvar ovaj sou je ni vise ni manje nego jedan od načina kako da zaslijepimo ljude koji su iako pretili,ne tako ekstremno pretili da pomisle "aha čim nisam ovakav ko sa televizije ja sam dobar i zdrav" 2. stvar da deblja i meso deblja apsolutno sve što vidite jestivo oko sebe ali radi se o tome koliko jedete a koliko trošite..Vrlo je jednostavno 1. Smršaviti=kalorijski deficit-Dobiti kilažu=kalorijski 2. Jesti clean tj čisto. Možeš smršat i uz čokoladu svakodnevno ako možeš potrošit više nego li si pojeo ali naravno da tako ne možeš zadovoljit dnevnu potrebu tijela za svim macrosima i microsima iz hrane koju trebamo svakodnevno..vrlo jednostavno 3. NE POSTOJE TAJNE PILULE i slična sranja za mršavljenje,to je sve marketing..Postoji samo fizička aktivnost od koje je po meni osobno najpreporučljivija teretana... 3 ZLATNA PRAVILA: 1. Volja i kontinuitet 2. Prehrana 3.Fizička aktivnost

  • bloodhunter 28.03.2017.

    Ako ne budu nastavili rezim poslije ove emisije, nekima se lose pise, debljina je uzrok mnogih bolesti, a ovo su sve dobru ljudi i zato im zelim svu srecu da uspiju u naumu.

  • Marija_26 28.03.2017.

    Cemu sad kritizirati i pljuvati po njima kako su dosli do toga? Vazno je da su odlucili stati tome na kraj. Sretno svima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare