To je to što me zanima!

Najveća podrška: Kristina svog Marina bodri s teniskih tribina

Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. Lani u srpnju ju je i zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti
Vidi originalni članak

Tenisač Marin Čilić (29) i njegova supruga, psihologinja i politologinja Kristina (28) su velika podrška jedno drugom. Samozatajna Kristina često prati Marina i podržava ga s teniskih tribina. 

Marin je jučer slavio protiv Novaka Đokovića i stigao do svog drugog naslova u Londonu.

- Vjerujem da sam trenutno u top-formi i da ću nastaviti pobjeđivati - rekao je Čilić koji je do pobjede došao nevjerojatnim preokretom i spašavanjem meč lopte.

Čilić je aktivan na društvenim mrežama pa je nedavno postavio fotografiju supruge koja mu donosi sreću na tribinama. Uživali su tada u romantičnom Parizu prije nego je Čilić zaigrao na Roland Garossu.

Od prijatelja do supružnika

Marin i Kristina su se upoznali 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. Lani u srpnju ju je i zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

Luksuzno vjenčanje

Vjenčali se se u travnju ove godine u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Na svadbi su im bili gosti iz cijelog svijeta, a na svadbu su se dovezli Teslinim električnim automobilima. Među uzvanicima su bili i brojni Marinovi rivali, poput Federera i Roddicka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • budimoljudi 26.06.2018.

    Kako su krasan par,ma divota,neka im je sretno u životu!!!

  • nijetebriga 25.06.2018.

    Zasto se uvijek ceprka po tudjim zivotima .. sta me briga sto je i tko je ...gdje sjedi na kojoj strani tribine i koga podrzava.??.Vise me interesira uspjeh sportasa nego njegov privatni zivot..na kraju, ovakovog Novaka u ovakvoj kondiciji bi svaki dobio..Jedan set odigra aj jos nekako- kod drugog se primjete nuspojave njegove nezdrave prehrane i lose kondicije, ponasa se ko riba na suhom.. Kod treceg se nije mogao kretati kamo li kocentrirano igrati..

  • najindustrijalizovanija 25.06.2018.

    Ona mi je baš velika ljepotica a čitao sam da je i fakultetski obrazovana

Komentiraj...
Vidi sve komentare