To je to što me zanima!

Nakon 11 godina: Nina Badrić na 'Fuliranciji' za najluđu noć

Pjevačica se u isto vrijeme pojavila na četiri naslovnice Grazie u različitim državama. Nakon 11 godina Nina će zapjevati Zagrepčanima u novogodišnjoj noći
Vidi originalni članak

Četiri države Hrvatska, Makedonija, Slovenija te Bosna i Hercegovina u posebnom prosinačkom broju u kojem se rezimiraju najveći uspjesi javnih osoba tijekom godine objavile su na naslovnici upravo hrvatsku glazbenu pop divu Ninu Badrić. Ovo je prvi put da neka glazbenica dobije laskavu titulu da se u isto vrijeme pojavi na sve četiri naslovice u različitim državama. Nina je zablistala u kreacijama Matije Vujice te slovenske kreatorice Erik & Matyash.

Godinu koja je na izmaku obilježila je po mnogima najbolja pop pjevačica ex Yu prostora. Sjajan album "Nebo”, titula najslušanije pjesme u hrvatskom radijskom eteru "Moje oči pune ljubavi”, odlazak na Eurosong niti nepuna dva mjeseca nakon operacije glasnica gdje je besprijekorno otpjevala pjesmu “Nebo” s kojom je predstavljala Hrvatsku, veliki koncerti u beogradskoj Areni te zagrebačkoj dvorani “Dražena Petrovića” koji su bili ispunjeni do posljednjeg mjesta, suradnje sa svjetskim kampanjama poslovno su Ninu zadržali u samom vrhu glazbene scene.

Popularnost Nine Badrić odavno je nadmašila granice Hrvatske, a da je jedna od najomiljenijih glazbenica potvrđuju i njezini stalni glazbeni angažmani i izvan granica Lijepe naše. Postala je zaštitno lice za austrijski nakit FREY WILLE  koja je Nini ponovo otvorila vrata u Svijet. Naime, fotografija s njezinim likom otkupljena je u Saudijskoj Arabiji.

Duet s makedonskim glazbenicima braćom Tavitjan "Ne kazuvaj libre dobra nok” već mjesecima drži vrhove makedonskih top ljestvica, a ovu sjajnu poslovnu godinu završava radno u Zagrebu. Nakon 11 godina Nina će zapjevati Zagrepčanima u kultnoj Tomićevoj ulici gdje s njezinim velikim koncertom završava najposjećeniji Bozićni event "Fulirancija".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gepard78 30.12.2012.

    mogla bi NINA I PO SVADBAMA pjevati od kada nema posjeta CARINSKOJ UPRAVI!

  • WOMANIZER 29.12.2012.

    naprosto, oduševljen sam!

  • malosunceko 29.12.2012.

    Meni nisu jasni oni koji komentiraju nekoga ili nešto koga ili što očigledno ne vole.Teme koje me ne zanimaju preskačem.Meni osobno je Nina dobra pjevačica i na njenom koncertu mi je bilo jako lijepo.Sto se tiće Eurosonga meni puno pjesama je bilo lošijih od njene, a prošle su.Različiti ljudi različiti ukusi.Ali tako ružno komentirati sram vas bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare