To je to što me zanima!

Nakon 17 dana: Torbić platio izlazak iz zatvora 100.000 kn

Navodni ljubavnik Anite Lovren koji je optužen za otmicu Anite Dražić pušten je iz zatvora uz jamčevinu. Torbić je proveo nešto više od dva tjedna u pritvoru
Vidi originalni članak

Bivši navodni ljubavnik Anite Lovren (28) platio je jamčevinu kako bi izašao iz zatvora. Dario Torbić (26) i njegov otac Damir (48) zaradili su prije 17 dana kaznene prijave zbog protupravnog oduzimanja slobode i prijetnji Aniti Dražić.

Plašili su se da će Dražić menadžeru Dejana Lovrena ispričati o aferi nogometaševe supruge i Darija. Sudac je mlađem Torbiću odredio jednomjesečni pritvor. Oca je pustio jer, za razliku od Darija, nije kažnjavan.

Britanski tabloid The Sun otkrio je šokantnu pozadinu koja stoji iza navodne ljubavne afere Anite Lovren (27). Aniti se dodvoravao Torbić s namjerom da se domogne pola bogatstva Dejana Lovrena (27), koje bi Anita dobila nakon razvoda. Dario se tako, navodno, htio dokopati 3,5 milijuna funti.

Njegov plan otkrila je prijateljica Lovrenove supruge, Anita Dražić britanskom tabloidu The Sun. Ona tvrdi da je htjela upozoriti nogometaševu suprugu o Darijevu planu. Torbić je saznao da se Dražić želi 'izlanuti' te ju je, piše The Sun, oteo usred bijela dane i odveo u šumu i tamo joj prijetio pištoljem. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 25.09.2016.

    "navodno"nesto cesta rijec u upotrebi i kad je ocigledno da nije navodno

  • piramida 24.09.2016.

    Sto znaci jamcevina za sud samo sigurnost da neces uteci , novac svakako dobijes nazadcako ne prkrsis naredbec, jamcevina treba biti ne povratna da bi drzava profitirala a taj novac ulagati u razvoj u borbi protiv kriminalac u drzavi.

  • asterixxxxx 24.09.2016.

    Pa koga to briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare