To je to što me zanima!

Nakon 5 godina: Holmes i Foxx organiziraju vjenčanje u Parizu

Zbog ugovora i obećanja koje je dala bivšem suprugu, Katie Holmes tek je nakon pet godina od razvoda braka mogla javno istupiti i progovoriti o novoj vezi, a navodno planira i zimsko vjenčanje u Parizu
Vidi originalni članak

Glumački par Katie Holmes (39) i Jamie Foxx (50) svoju vezu sakrivaju od javnosti 'kao zmija noge'. Hollywoodski par teško je vidjeti pred kamerama, a razlog tome je što je Holmes ispoštovala želju bivšeg muža, Toma Cruisea (55) da neće s nikim javno biti u vezi prije nego što prođe pet godina od razvoda 2012. 

Unatoč tome što su kružili glasine o tome da je Holmes ostavila Foxxa zbog varanja, čini se kako će ovaj par napokon izgovoriti sudbonosno da, a vjenčanje planiraju u Parizu. 

- Pariz je grad u kojem su javno odlučili pokazati svoju ljubav. Katie jako želi zimsko vjenčanje - tvrdi blizak izvor. Par je u vezi od 2013. godine, a sredinom mjeseca lipnja šuškalo se o njihovom prekidu. Navodno je Foxx tjerao da njihova veza ostane tajna i nakon što je javnost saznala za nju, a između ostalog glumac je sklon varanju. 

Katie Holmes često se provlačila po medijima zbog Scijentološke crkve kojoj se pridružila na nagovor bivšeg supruga. Holmes i Cruise u braku su bili šest godina te imaju kćer Suri (12). 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 30.11.2018.

    Pa bilo je da su prekinuli?

  • Stevo_Horvat 29.11.2018.

    Kao što kaže stara američka: Once you go black, you'll never go back to scientology.

  • 29.11.2018.

    morala se dogovoriti s bivšim da se ne vjenča prije 2018 svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare