To je to što me zanima!

Nakon borbe s ovisnošću: Ben Affleck traži curu na internetu

Glumac je nakon razvoda spreman za novu ljubav, ali je ovaj put traži na drugačiji način. Želi imati pravu romantičnu partnericu i ne traži vezu s drugom slavnom osobom
Vidi originalni članak

Američki glumac Ben Affleck (47) prije godinu dana službeno se razveo od glumice Jennifer Garner (47). S njom je ostao u dobrim odnosima zbog djece, ali je sada spreman i za novu ljubav. Međutim, ovaj put ljubav želi pronaći na drugi način.

Naime, zvijezda 'Batmana' prijavila se na aplikaciju za online upoznavanje, prenose strani mediji

- Čini se da želi pravu romantičnu partnericu i ne traži vezu s drugom slavnom osobom. Čuva privatnost i trenutno je jako dobro. Ima svoju djecu i foksusiran je na posao, ali je spreman ponovno se zaljubiti - rekao je izvor blizak glumcu. 

Nedavno je Afflecka uočili na spoju sa zanosnom brinetom u luksuznom hotelu. 

- Činilo se dosta nevino, kao prvi spoj. Bi je dobro raspoložen i oboje su izgledali kao da se zabavljaju - dodao je izvor. Međutim, osoba bliska glumcu otkrila je da više aplikaciju, da je to prošlost i da je u istom hotelu čestu na sastancima zbog posla. 

Nije tajna da glumac već dugi niz godina vodi borbu s ovisnosti od alkoholu zbog koje je odustao od snimanja trećeg dijela 'Batmana'. Prošle godine Affleck je treći put završio na liječenju dajući do znanja da uloga Batmana zahtijeva fokus i najbolju izvedbu koju on trenutno ne može ostvariti. 

NAKON DUGE BITKE Pobijedio ovisnost: Ben Affleck slavi godinu dana bez alkohola

Ipak, čini se kako je američkom glumcu sve bolje, s obzirom na to da je nedavno proslavio 365 dana bez alkohola. Affleck je veliku podršku imao od bivše supruge  i njihovo troje djece Violet (13), Seraphine (10) i Samuela (6). 

- Ben se sjajno oporavlja i nastavlja s životom prije alkohola. I dalje želi biti najbolji otac i prijatelj Pronašao je ravnotežu između poslovnog i privatnog te je podvrgnut brojnim metodama liječenja - izjavio je bliski izvor poznatom glumcu.

U kolovozu prošle godine, poznati glumac priznao je kako ima problema s alkoholizmom i završio na odvikavanju u poznatom centru u Los Angelesu. Tamo je ostao 40 dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mily 24.10.2019.

    vraški zgodan muškarac:))

  • 24.10.2019.

    haha šta ce mu cura na internetu pa i ne mora bit slavna osoba poznati naprave grešku jer odmah se povezu s slavnom osobom glumicom, itd..

  • smoking 24.10.2019.

    Problem je kaj je amerima zabava vecera u hotelu u odjelu i kravati....ugl nema tu zabave samo votka spasava stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare