To je to što me zanima!

Nakon dvije godine prekinuli Kurspahić i Nina Mia Čikeš

Par je dijelio interes za modu, zbog čega su često plijenili pozornost svojim uparenim modnim kombinacijama. S vremenom su ih stoga prozvali zagrebačkim ‘it’ parom
Vidi originalni članak

Miran i ja još smo bliski, ali nismo u ljubavnoj vezi. Što će biti dalje između nas pokazat će vrijeme, rekla nam je arhitektica Nina Mia Čikeš (29). 

Glumac i redatelj Miran Kurspahić (38) nije bio dostupan za komentar. Par je ljubovao dvije godine, a Kurspahić je zbog romanse s arhitekticom ostavio partnericu Maju Cvitanović s kojom je bio 11 godina u vezi. Imaju kćerkicu Minu.

Nakon prekida Kurspahić i Čikeš ostali su, tvrdi Nina Mia, u odličnim odnosima, a razloge razlaza zadržali su za sebe. Par je dijelio interes za modu, zbog čega su često plijenili pozornost svojim uparenim modnim kombinacijama. 

S vremenom su ih stoga prozvali zagrebačkim ‘it’ parom. Miran je tako znao prošetati špicom u šarenoj bundi, a Nina Mia se okušala i u manekenskim vodama pa je pozirala za nekoliko modnih kampanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • KennzDell 13.12.2017.

    Konačno se i ona opametila pa prestala biti maska čovjeku koji voli dečke. Njemu želim da izađe iz ormara, a njoj želim sretnu obitelj.

  • Demetra 13.12.2017.

    Ideš, a ja bila sigurna da je on gay....

  • 12.12.2017.

    Mislim da on voli dečkiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare