To je to što me zanima!

Nakon Emily javila se još jedna žrtva zlostavljanja: Jonathan mi je ukrao mladost, imam traume

Optužbe za zlostavljanje na račun fotografa Jonathana Ledera samo se nižu. Nakon Emily Ratajkowski, sad se javila i glumica Nola Palmer, koja tvrdi da ju je fotograf zlostavljao kad je imala svega 17 godina
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (29) nedavno je optužila fotografa Jonathana Ledera da ju je seksualno zlostavljao, a sad se javila još jedna djevojka koja tvrdi da joj je učinio isto.

POGLEDAJTE VIDEO: Emily Ratajkowski u kupaćem kostimu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica Nola Palmer (29) tvrdi da je bila njegova žrtva kada joj je bilo svega 17 godina, piše Page Six. Kaže kako joj je fotograf ukrao mladost i da je zbog njega promijenila čak i ime.

- Čitajući njezine riječi i načine na koje je opisala Jonathana, odmah sam počela plakati. Bila sam pod stresom prije nego što sam uspjela pročitati članak do kraja. Već desetljeće nosim bol i traumu zbog Jonathana i njegovog zlostavljanja. Išla sam toliko daleko da sam promijenila svoje ime jer ga je u mojim mislima on posjedovao i nisam ga mogla gledati a da nisam vidjela Johnatana - napisala je glumica. 

Kaže kako je provela više od deset godina emocionalno vezana za Jonathana i nije se toga mogla riješiti jer ju je sa 17 godina slomio.

- Prvi put, zahvaljujući Emily Ratajkowski i njezinoj hrabrosti, mogu javno reći da je Jonathan Leder bio moj zlostavljač - napisala je Nola te nastavila:

- Emily, tako mi je žao što te je ovaj čovjek ozlijedio. Voljela bih da sam tada imala snage upozoriti te - napisala je. 

Nola se rodila 1191. godine u Kanadi, ali trenutačno živi u Americi. Poznata je po ulozi u seriji 'Titans', a ovo je prvi put da je nešto iz svog privatnog života iznijela u javnost.

Jonathan Leder o novim se optužbama nije oglasio, iako je za Emilyjine izjave rekao da su lažne. 

- Svjesni ste o kome pričamo? Ta cura je tad bila gola u časopisu Treats! i gola je skakutala u spotu Robina Thickea. Zaista želite da netko vjeruje da je ona bila žrtva? - rekao je Jonathan za američke medije. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dea007 25.09.2020.

    Za nekog rodjenog 1191. jos se dobro i drzi

  • Bomber2307 23.09.2020.

    Silovane ali u lubanju ne u mozak.

  • Dagi 66 23.09.2020.

    Neka vas je Roki rijesio

Komentiraj...
Vidi sve komentare