To je to što me zanima!

Nakon godine šutnje pomirila se sa svekrvom i svekrom

Paru lani nisu bili ni na vjenčanju, a Geri ih je sad uspjela nagovoriti da joj pruže priliku. Šuška se da se cijela obitelj sprema na putovanje kako bi se probali zbližiti
Vidi originalni članak

Geri Halliwell (43) sretna je jer je konačno izgladila obiteljske odnose. Naime, roditelji njenog supruga Christiana Hornera (42) bili su ljuti jer je šef Formule 1 zbog bivše spajsice ostavio suprugu. 

Paru lani nisu bili ni na vjenčanju, a Geri ih je sad uspjela nagovoriti da joj pruže priliku. Šuška se da se cijela obitelj sprema na putovanje kako bi se probali zbližiti. 

Inače bivša članica grupe Spice Girls otkrila je kako nikad nije bila sretnija nego danas, kad je kućanica i majka. Geri se posvetila domu, otkrila je kuhanje, a najviše vremena provodi s kćeri Bluebell, koju ima iz prijašnje veze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Judita👥 06.06.2016.

    sretno!ma u životu je sve moguće, kako je mogao ostaviti ženu radi druge??hm hm, pa eto mogao je, zaljubio se, očito mu bivše nije odgovarala i eto.on je i dalje roditelj djeci svojoj.!.malo zatucano razmišljanje.da se to desi meni , ne bih uoopće razmišljala kako se to dogodilo??sve ima svoje razloge.!ne treba jkriviti nikoga .

  • cornelie 05.06.2016.

    ružnaaaaaaa

  • Tišina mora 05.06.2016.

    ehh kad roditelji se mješaju u odabir životnog partnera..mislim lijepo je da daju mišljenje i savjet ali konačna odluka je na svakome pojedincu i to treba poštovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare