To je to što me zanima!

Nakon kraće bolesti u 47. godini preminuo H. Kelčec

Dugogodišnji novinar, urednik te voditelj Hrvoje Kelčec nakon kraće bolesti preminuo je u 47. godini. Novinarstvom se bavio duže od 20 godina
Vidi originalni članak

Jedan od urednika vijesti i Dnevnika, a kasnije i šef dopisništva HRT-a, Hrvoje Kelčec preminuo je u subotu u Zagrebu. Nakon kraće bolesti bitku je izgubio u 47. godini. Hrvoje je imao lakšu upalu unutarnjeg organa, no stanje mu se zakompliciralo, a nakon što mu je pozlilo završio je u bolnici. Tamo su ga operirali, međutim, preminuo je nakon operacije. Na HRT je došao još 1990. godine te je prošao nekoliko redakcija. Bio je u braku s Ružicom, HRT-ovom realizatoricom programa.  Istaknuo se kao jedan od urednika 'Dobro jutro, Hrvatska', a kasnije i emisija 'Hrvatska danas' te 'Zagrebačka panorama' u kojoj je započeo svoj rad na HRT-u. Povremeno se bavio dokumentarnim filmom i putopisnim reportažama. Također je izvještavao i s hrvatskih bojišnica i bavio se ratnim novinarstvom.
- Kolege s HRT-a pamtit će ga po mirnoći, iskustvu i nepogrešivom osjećaju za vijest - piše na stranicama Hrvatske radio televizije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • red.name 10.07.2010.

    Simpatičan čovik :( RIP :(

  • TITTO 10.07.2010.

    . ..YOYOpet\"DEMOKRATSKA\"CENZURA Večernjeg lista UZMA SVOJ DANAK. ..P.S.DALEKO JE VIŠE BILO DEMOKRACIJE U TITOVOM\"MRAČNOM\"SISTEMU NEGO U OVOJ\"SLLOBODI\". ..BOOMERANG. ..

  • bonsai 10.07.2010.

    Počivao u miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare