To je to što me zanima!

Nakon mise je skidao gaće i pokazivao vjernicima spolovilo

Britanski glumac Benedict Cumberbatch kao tinejdžer je volio šokirati vjernike. Čekao bi ispred crkve kako bi vjernicima nakon mise pokazao spolovilo
Vidi originalni članak

Zvijezda filma “Zvjezdane staze: U tami” Benedict Cumberbatch (36) kao tinejdžer volio je šokirati vjernike. Britanski glumac skidao je gaće i pokazivao spolovilo poslije mise.

- Čekao bih ispred crkve, a onda bih napravio show. To me je jako zabavljalo - rekao je Britanac.

Glumac serije 'Scherlock Holmes', nedavno je otkrio da se morao transformirati zbog uloge snažnog Johna Harrisona, glavnog negativca u filmu 'Zvjezdane staze: U tami'. Dnevno je jeo četiri tisuće kalorija i trenirao dva sata na dan kako bi vjerno utjelovio njegov lik.

- To je bio prvi put da sam intenzivno morao promijeniti oblik svog tijela. Kako bih povećao prsa morao sam jesti četiri tisuće kalorija dnevno i trenirati dva sata na dan, odlaziti na probe i koreografije s borbama. To su bili najveći fizički zahtjevi koji su ikada bili preda mnom - priznao je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nata callahan 07.06.2013.

    Svi smo radili gluposti kao tinejdzeri, netko manje, netko vise. Bitno je da to vise ne radi.

  • MyaMikic 07.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • _petra_ 07.06.2013.

    svaka budala ima svoje veselje

Komentiraj...
Vidi sve komentare