To je to što me zanima!

Nakon niza loših ocjena koje su podijelile, Mira je Ljubici dala desetku: 'Baš je sve bilo super!'

Večeras je u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je Ljubica Siljan iz Medulina koja je s roladom za predjelo i desert te malo žilavijom divljači u glavnom jelu uspjela zaraditi najviše bodova u ovom tjednu
Vidi originalni članak

Domaćica Ljubica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila raznim domaćim aperitivima, nakon čega im je ponudila predjelo zanimljivog imena – Žirafin vrat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad sam pogledala, pomislila sam – što je ovo? - komentirala je Mira koja je očekivala nešto dugačko na tanjuru, a bila je servirana narezana rolada punjena sirom, šunkom, jajem i krastavcima.

VEČERA ZA 5 NA SELU Gledatelji oduševljeni večerom komičara Vidmarija: 'Božidaru bi srce stalo da mu je bio gost!'

Svi su pohvalili okus rolade, a Mira je dodatno pohvalila trud domaćice da napravi sama tijesto za roladu: 'Meni je bitno da je Ljubica sve sama napravila i da je sve njezino i domaće!'

- Miri je bilo jako bitno da je ona sve to sama napravila, iako krem sir sigurno nije Ljubica pripremila, ali briga me. Što Miru veseli, neka veseli Miru - zaključio je komičar Vid koji se posebno razveselio kad je na stol stiglo glavno jelo – domaći njoki s gulašom od divljači.

VEČERA ZA 5 NA SELU Ljubica i Mira ustrajne u niskim ocjenama, gledatelji sumnjaju da je možda riječ o kalkuliranju

- Glavno jelo me je pogodilo u dušu, tu sam doma. Nije bilo nikakvih kerefeka, baš pravo domaće kako treba biti. Toliko mi je bilo dobro da sam još uzeo za doma - priznao je Vidmarijo, dok Barbara nije bila zadovoljna s mesom: 'Okus jela nije bio loš i njoki su bili super, ali meso je bilo stvarno žilavo.'

Za desert Ljubica je poslužila roladu od čokolade i kokosa koja je svima bila ukusna i nisu imali previše zamjerki na desert. Kraj večeri obilježili su pokloni i harmonikaši te pjesma i ples. 

U veselom tonu gosti su krenuli na ocjenjivanje, Vid je Ljubici dao ocjenu 9 zbog prefinog glavnog jela, Barbara joj je također dala 9, no njoj se nije svidjelo meso u glavnom jelu. Mira je bila posebno darežljiva pa je Ljubici dala desetku jer joj je sve bilo super, a Maja ju je ocijenila osmicom. Tako je Ljubica ukupno zaradila 36 bodova i time prešla u vodstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ONJARF 11.06.2021.

    Da je ocjenjivanje transparetno (da ocjenjuju jedni pred drugima) to se ne bi događalo. Ali produkciji to nije u interesu. Je li to od RTL-a nešto novo?

  • mimizagreb 11.06.2021.

    Pa kako vas nije sram od obitelji, susjeda, poznanika i svih drugih koji gledaju vecera za 5 🤮

  • Lotta22 11.06.2021.

    Ne daj Bože da bi babetine dale mladima da se probiju prije njih ili nešto zarade! Ne daj Bože te sreće od nijedne gramzivke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare