To je to što me zanima!

Nakon prekida: Calvin Harris utjehu pronašo u seksi Nicole

BESPLATNA TERAPIJA Calvin Harris i Nicole Scherzinger stalno tulumare zajedno, a prijatelji tvrde da nisu u vezi, nego da liječe slomljena srca
Vidi originalni članak

Škotski DJ i američka pjevačica snimljeni su u prisnom zagrljaju, a vikend su proveli plešući u londonskim klubovima.
Fanovi su bili oduševljeni jer je mnogima bilo žao Calvina Harrisa (32). Naime, samo nekoliko dana nakon prekida, njegova bivša djevojka Taylor Swift (26) započela je vezu s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom (35).

Calvin i Nicole Scherzinger (38) nisu imali komentare na svoju navodnu vezu, no prijatelji tvrde da samo zajedno liječe slomljena srca. Pjevačica je navodno nedavno prekinula vezu s 13 godina mlađim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom (25).

- Calvin i Nicole se znaju godinama, a bolni prekidi su ih spojili. Imaju mnogo tema za razgovor i druženje im dođe kao besplatna terapija - rekao je prijatelj američkim medijima. Calvin je nakon prekida s Taylor rekao kako više nikad neće hodati s poznatim djevojkama i da traži onu kojoj neće biti važno živjeti pod svjetlima reflektora.

- Nicole mu je savjetovala da se što više posveti poslu jer tada neće imati vremena misliti na bivšu - kaže prijatelj. Calvin i Taylor bili su zajedno više od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BlackWing 14.07.2016.

    Bogme , ona je komad.. .. Škotski DJ? To ti je kao da kažeš da je zemlja ravna ploča ;))) Još samo fali Haggis , ajde da vidim da to pojede ili ponudi njoj.. Zipa jedem zmije i mrave ali TO je nešto najodvratnije ikada. To slomi i najtvrđe frajere. Radije ću bacat telefonski stup u dalj nego to jest.. Btw to je disciplina na škotskoj olimpijadi.. Nakon što svatko ulije u sebe barem pol litre pure malt Whiskeya. ;))) A žene su na ginu, ako si ikad vidio kako baka popije bocu gina i traži još.. Ideš ono to su Highlenderi.. A ovaj baš ne liči na to.. ;)))

  • kung fu panda 13.07.2016.

    je im teško palo

  • texviler 13.07.2016.

    Dobro našao

Komentiraj...
Vidi sve komentare