To je to što me zanima!

Nakon prekida sa Selenom, Bieber utjehu traži u Hailey

Hailey je Justinova nova muza. Jako mu je seksi, cool, zabavna i njegova je slava uopće ne opterećuje. Uz nju želi zaboraviti na Selenu, ispričao je prijatelj pjevača
Vidi originalni članak

Pjevač je na društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj se sprema za zabavu u New Yorku u društvu Hailey Baldwin (18).Justin Bieber (20) i mlađahna kći Stephena Baldwina (48) u zadnje se vrijeme jako puno druže. Prijatelji su godinama, a sad su navodno i u vezi. 

- Hailey je Justinova nova muza. Jako mu je seksi, cool, zabavna i njegova je slava uopće ne opterećuje niti zanima - rekao je prijatelj teen zvijezde. Dodao je kako Justin uz Hailey nastoji zaboraviti Selenu Gomez (22) s kojom je nedavno, po tko zna koji put, prekinuo.

- Kad je Hailey došla u New York Justin ju je odveo u šoping i priredio joj rođendansku proslavu. Uz nju želi zaboraviti Selenu - kaže prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bentley_1 04.12.2014.

    kako me to nasekiralo direktno oko necu sklopiti veceras

  • svejedobro 04.12.2014.

    Opet će se vući po novinama i prekidat sa muzom :-)

  • ante_07 04.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare