To je to što me zanima!

Nakon prošnje u TV emisiji brzo uslijedilo i vjenčanje

Marijan je dugogodišnju djevojku zaprosio u TV emisiji. Iznenađena Martina je rekla da i samo nekoliko dana kasnije su uplovili u bračne vode
Vidi originalni članak

Marijan Furjan (28) nedavno se natjecao u glazbenom kvizu "Ne zaboravi stihove". Ta emisija ostat će zapamćena po jednoj od najoriginalnijih i najhrabrijih prosidbi pred malim ekranima. Iako se u kviz prijavio samo zbog novca, Marijan je pripremio i nešto posebno bez znanja njegove djevojke Martine Tomičić. Ona je u emisiju došla kao njegova pratnja, a otišla kao buduća supruga. Hrabri mladić je na trećem pitanju za deset tisuća kuna odabrao pjesmu "Veži me za sebe" Toše Proeskog, koja je i najdraža Martinina pjesma. Počeo je pjevati, a u trenutku kada su nestali stihovi, na ekranu se pojavila rečenica: "Udaj se za mene" što je iznenađenu Martinu ostavilo bez daha. Samo nekoliko dana kasnije, njih dvoje su se i vjenčali te tako okrunili svoju jedanaestogodišnju vezu. Marijan je priznao da je svojom prošnjom pred svekolikim hrvatskim auditorijem iznenadio sve koji ga poznaju, pa čak i samog sebe. Sada kada je u braku, otkriva da mu je drago što je tako napravio. Kaže kako je to bilo neobično i uzbudljivo iskustvo te on i Martina jedva čekaju pogledati emisiju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ira27 09.10.2008.

    Vidilo se iz avona da je ona zaprošena davnih dana! Pa sretnije i iznenađenije ja izgledam kad se pokakim!

  • RajskaEva 08.10.2008.

    Svaka čast, malo izlizana fora, ali eto, barem se potrudio biti originalan. =)) Iako, btw, cura je mogla pokazati malo više entuzijazma od vreće krumpira.

  • mirni1 07.10.2008.

    kreten je pitao voditelja da mu bude kum. stvarno kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare