To je to što me zanima!

Nakon prstena, Tina Šegetin je pokazala i svog zaručnika Racu

Crnogorskog sportaša mlađa sestra Šegetin pažljivo je krila od obožavatelja dok im veza nije ušla u novu fazu. Čim je dobila zaručnički prsten, osvanula je i prva zajednička fotka
Vidi originalni članak

Crnogorski nogometaš osvojio je Riječanku nedugo nakon što je ona okončala svoje nježno prijateljstvo s pobjednikom “Big Brothera” Darkom Petkovskim (28).

Tina Šegetin (26) nedavno se pohvalila zaručničkim prstenom koji je dobila od dečka Race Jovanovića. Crnogorskog sportaša mlađa sestra Šegetin pažljivo je krila od obožavatelja dok im veza nije ušla u novu fazu.

Čim je dobila zaručnički prsten, na njezinu profilu na društvenoj mreži osvanula je i fotografija na kojoj je ponosno pozirala u zagrljaju markantnog Race.

Datum vjenčanja, kako doznajemo, mladenci još nisu zakazali, a oprezna Tina svoju sreću dijeli tek s članovima obitelji i najbližim prijateljima.

Čini se kako su je propale zaruke starije sestre Barbare poučile da se ne zalijeće s najavama svadbenih zvona jer je Barbara (28) nekoliko puta prekidala i obnavljala svoju romansu s nogometašem Josipom Modrićem (37).

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Old Kresoje 14.09.2017.

    Koji Racku je taj njezin zaručnik.

  • Josip Joe Milovich 13.09.2017.

    Tko su ovi ljudi i zašto svaki dan iskrsne neki članak o njima?

  • 779d4u 13.09.2017.

    drugo i nema šta za pokazat...ne čudi odabir;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare