To je to što me zanima!

Nakon skandala s obiteljskom fotkom princeza Kate snimljena kako napušta dvorac s princem

Princ je otišao na službu za Dan Commonwealtha u Westminster Abbey u Londonu, a Kate je bila s njim u automobilu
Vidi originalni članak

Princezu od Walesa Kate Middleton (42) fotografi su snimili kako napušta dvorac Windsor zajedno s princem Williamom (41), nakon skandala s obiteljskom fotografijom za Majčin dan. Za fotografiju Kate se ispričala te poručila kako povremeno eksperimentira s uređivanjem.

O NJOJ BRUJI CIJELI SVIJET Princeza Kate oglasila se nakon skandala s obiteljskom fotkom

Kensingtonska palača izjavila je da je princeza od Walesa otišla u automobilu s princom Williamom. Fotografiju možete pogledati na LINKU. Princeza Kate gledala je kroz prozor automobila.

Princ je otišao na službu za Dan Commonwealtha u Westminster Abbey u Londonu. Smatra se kako Kate neće prisustvovati službi, ali se pretpostavlja da ima privatni sastanak.

OBJAVILI JE POVODOM MAJČINA DANA Palača šuti, a Kate Middleton je u središtu skandala: Čak su 4 agencije povukle spornu fotku

Nešto ranije, Kensingtonska palača objavila je fotografiju koju je snimio princ William, a koja pokazuje Kate Middleton s njihovih troje djece. 

Četiri foto agencije povukle su spornu fotografiju, a obožavatelji kraljevske obitelji i tisuće korisnika društvenih mreža zagovaraju teorije zavjere o photoshopu ili 'staroj ljetnoj fotki dok je Kate bila zdrava'.

Obožavatelji najviše ističu da se na fotografiji vide Charlotteina zamagljena suknja i djelomično nedostajući rukav, dok su kod princeze Kate primijetili da nema vjenčani prsten na ruci i da joj je patentni zatvarač neusklađen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KetiKaa 12.03.2024.

    Skandala s obiteljskom fotkom!!!!!! Džizs.

  • 11.03.2024.

    Zgodna Katica ..

  • francek79 11.03.2024.

    Ipak je živa. Sad možete mirno spavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare