To je to što me zanima!

Nakon što je pokazala gaćice, Kristen je opet obukla prozirno

Na crvenom tepihu u Londonu glumica je pozirala u društvu Roberta Pattinsona. Odjenula je prozirni čipkasti izvezeni kombinezon ispod kojeg nije imala grudnjak
Vidi originalni članak

Nakon što se na premijeri filma 'Sumrak Saga: Praskozorje drugi dio' u Los Angelesu pojavila u potpuno prozirnoj zlatnoj haljini ispod koje su joj se nazirale gaćice u boji kože, glumica se i na londonskoj premijeri posljednjeg nastavka sage pojavila u kreaciji libanonskog dizajnera Zuhaira Murada kojeg obožavaju brojne zvijezde. Crvenim tepihom prošetala je u štiklama Christiana Louboutina i crnom čipkastom, glamurozno izvezenom kombinezonu ispod kojeg nije nosila grudnjak. Prozirna kreacija istaknula joj je vitku figuru i otkrila otvorena leđa.

Glumica je samouvjereno pozirala u društvu dečka Roberta Pattinsona koji joj je nedavno oprostio aferu s oženjenim redateljem 'Snjeguljice i lovca' Rupertom Sandersom. Izgledali su zaljubljenije nego ikada dok su pozirali u društvu kolege Taylora Lautnera i dijelili autograme oduševljenim fanovima. Unatoč prvotnom bijesu Patinnsonovih fanova zbog njezine prevare, čini se da glumica ipak ne treba strahovati što se tiče odanosti njihovih vjernih fanova.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Tvrdoglavo magare 16.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Maja012 15.11.2012.

    a kaaaaj ona glumi sad??

  • num_1 15.11.2012.

    brijem da njima odabiru odjeću za premijere... lijepa čipka ali ružno iskrojena i mislim da na 98% žena ne bi izgledala "vaaau". No mladost sve izvlači i mladosti se svašta oprašta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare