To je to što me zanima!

Nakon strave u Parizu, Eagles of Death Metal otkazali Zagreb

Bend Eagles of Death Metal, nakon pariškog je masakra otkazao cijelu turneju, pa neće svirati niti u Zagrebu. I Foo Fightersi su otkazali cijeli europski dio turneje
Vidi originalni članak

Grupa Eagles of Death Metal, nakon pariškog je masakra otkazala cijelu turneju, pa neće svirati niti u Zagrebu. U napadu terorista na pariški klub Bataclan poginulo je osamdesetak ljudi, a svi su članovi banda, kad su shvatili  što se događa, pobjegli u garderobu i kasnije otišli iz kluba. Tijekom večeri javili su se na Facebooku:

- Još uvijek pokušavamo utvrditi jesu li svi članovi benda i prateće ekipe sigurni i gdje su uopće. Naše misli su s ljudima pogođenim ovom tragičnom situacijom’.

Nešto kasnije, BBC je ipak objavio da među poginulima ima i članova šire ekipe američkog benda. Inače, tri člana grupe Deftones, koji su dan poslije trebali održati prvi od tri dogovorena koncerta,  došli su na koncert američkih kolega i otišli iz dvorane malo prije početka napada. Otkazana su i dva pariška koncerta grupe U2, ali su članovi benda došli u Pariz i pred dvoranom Bataclan ostavili cvijeće. Foo Fightersi su zbog napada u Parizu otkazali cijeli europski dio turneje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 16.11.2015.

    Ljudi su u šoku, to je razumljivo, pametna odluka.

  • Sainas 15.11.2015.

    vas nitko slusat vise Ne zeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare