To je to što me zanima!

Nakon šuškanja o problemima u braku, Vedran Ćorluka pojavio se s vjenčanim prstenom na ruci

Čarli, sudeći po fotografijama, nije nosio vjenčani prsten za vrijeme nedavnog izlaska u Zagrebu, što je pokrenulo glasine o nevoljama u braku. Međutim, danas se na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije ipak pojavio s prstenom
Vidi originalni članak

Bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluku (35) 'ulovili' su nedavno u provodu bez vjenčanog prstena, izvijestio je jučer RTL Exkluziv. S obzirom na to da ga inače nosi u svakoj prilici, mnogi su posumnjali kako je došao kraj idili između njega i pjevačice Franke Batelić (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji s društvenih mreža Vedran pozira u centru Zagreba u društvu pjevačice Eme Jusić te se može uočiti da na lijevoj ruci nema prsten. 

Ipak, šuškanja su se vrlo brzo pokazala samo šuškanjima jer su Ćorluku u ponedjeljak snimili u Zagrebu, na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke. 

NIJE JU ZAOBIŠLA Franka dobila koronu: 'Krenulo je sve od kašlja, temperature...'

Na lijevoj ruci je nosio vjenčani prsten, kao i do sad. Također, njegova supruga Franka je prije dva dana na društvenim mrežama objavila niz fotografija na kojoj, kao i Vedran, nosi prsten.

Podsjećamo, Franka i Čarli su se upoznali 2012. godine na Zrću, a vjenčali su se u Istri nakon šest godina veze. Prošle godine stigla im je i prva prinova, sinčić Viktor.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • bezobrvenajeziku 05.10.2021.

    k

  • 04.10.2021.

    Ćorluka baš ne zna da se fu.ka

  • rihnetta 04.10.2021.

    Auuu gluho bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare