To je to što me zanima!

Nakon tajnog krštenja fešta s estradom večeras kod Graše

Hana i Grašo obiteljski ručak nakon krštenja navodno su imali u petak, a na večerašnju proslavu pozvali su prijatelje i kolege. Očekuje se dolazak 200-tinjak uzvanika, među kojima su i Rozga i Jole
Vidi originalni članak

Hana Huljić (32) i Petar Grašo (46) navodno su u petak, 17. veljače, u strogoj tajnosti u Splitu krstili kćer Albu. Iako je krštenje bilo planirano za 19. veljače, na datum kad su se vjenčali, o čemu smo pisali početkom godine, a što je kasnije potvrdio i Tonči Huljić (61), roditelji su se predomislili u zadnji tren i ceremoniju krštenja obavili u strogoj tajnosti, kako bi sačuvali privatnost do koje oboje jako drže. Nakon krštenja, kako smo doznali, ručak za najuži krug obitelji i kumove bila je organizirana u restoranu Pimpinella.

Ipak, velika fešta i proslava krštenja neće izostati. Večeras je organizirana proslava krštenja s ostalim kolegama i prijateljima u restoranu Adriatic na Sustipanu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Restoran Adriatic na Sustipanu bivši je restoran obitelji Grašo, a u njemu su 19. veljače prošle godine Petar i Hana slavili i svadbu. Kako doznajemo, na večerašnjoj fešti bi trebalo biti oko 200 uzvanika, među kojima su i poznata lica s domaće estrade, pjevači Joško Čagalj Jole (51) i Jelena Rozga (45). Jole je inače prije dva dana slavio rođendan u splitskom restoranu.

Obitelj Grašo ostala je u dobrim odnosima s novim vlasnikom restorana u kojemu često organiziraju privatne fešte. 

NA RADOST OBOŽAVATELJA FOTO Grašo dva dana zaredom pjevao u zagrebačkom klubu

Podsjetimo, Hana i Grašo su 19. veljače 2022., prije točno godinu dana, izmijenili zavjete u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Pet mjeseci nakon, točnije 17. srpnja, dobili su kćer Albu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mdcro24 19.02.2023.

    Hvala, al ovo bas nikoga ne zanima

  • 19.02.2023.

    Jel netko zna da li je Danijela izabrala i krsno ime?Kad je već i Alba bilo njen izbor bio bi red i da je krsno izabrala..

  • marija grgić 19.02.2023.

    A tek kolika zavist i zloba kod vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare