To je to što me zanima!

Nakon vijesti o razvodu, novom objavom Ella rastužila pratitelje

Dok se Charles bacio na posao, ona je s kćerima odmarala kod majke Danijele Dvornik na Braču. Sada je na Instagramu poručila fanovima koja je njena nova odluka
Vidi originalni članak

Influencerica i pjevačica Ella Dvornik (32)  javila se na društvenim mrežama i poručila kako će se nakratko povući s društvenih mreža.

– Ide lagani oflajnčić – napisala je Ella i tako otkrila svojim pratiteljima da je nakratko neće biti na mrežama.

NAKON RAZVODA ELLE I CHARLESA Danijelu Dvornik pitali gdje joj je zet, a ona je s odgovorom nasmijala svoje pratitelje

 Uz objavu je dodala i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom 'Suze biserne'.  

Ella je, inače, potvrdila prošli tjedan za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45). 

LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ Ella i Charles su izvan okvira: Za brak kažu da je kritična sedma godina, njima je to bila četvrta

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je za Story.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su i krenula šuškanja o prekidu ljubavi.

RADNA AKCIJA U ISTRI Bivši Elle Dvornik se bacio na posao: Charles se javio iz kuće koju su ranije zajedno kupili...

Njih dvoje bili su deset godina zajedno, a prije četiri godine vjenčali su se u Las Vegasu. Zajedno imaju dvije kćeri - Balie i Lumi.

Inače, Charles se nedavno vratio iz Engleske gdje je poveo i kćeri kod mame, a sada se bacio na posao. Zasukao je rukave i pokazao kako trenutačno uređuje okućnicu i dvorište u Balama.

Na društvenim mrežama objavio je kako sa sumještaninom uređuje dvorište i priznao kako se divi tom čovjeku.

- Zbogom psećim kavezima. Pozdravite novo mjesto za igru - napisao je Charles u jednoj od priča pa priznao kako mu je neugodno što je čovjek nakon noćne smjene na hitnoj došao k njemu kako bi mu pomogao u poslu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Hrvat za Hrvate 16.08.2023.

    A di je maja plastika?

  • rocky555 16.08.2023.

    nacija zavijena u crno

  • Mr. Pickles 15.08.2023.

    Čekamo "nestrpljivo" da obznani tko joj je novi "punitelj" 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare