To je to što me zanima!

Nakon Zadra grupa Sister Sledge pjevat će Papi Franji

Organizatori su procijenili da bi upravo Sister Sledge mogle pjevati tom prigodom, posebno zbog toga što uvijek ističu da im je moto ‘Ništa nije veće od ljubavi’
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih ženskih grupa svih vremena, Sister Sledge, pjevat će 26. ovog mjeseca pred Papom Franjom, na Svjetskom susretu obitelji, u američkom gradu Philadelphiji. Bit će to i prvi službeni Papin posjet Sjedinjenim državamaSvjetski se susret obitelji održava svake tri godine, a ovogodišnji je pod motom ‘Naše je poslanje ljubav – živa obitelj’. Organizatori su procijenili da bi upravo Sister Sledge mogle pjevati tom prigodom, posebno zbog toga što uvijek ističu da im je moto ‘Ništa nije veće od ljubavi’.

Pred Papom će izvesti posebnu, novu obradu svog najvećeg hita ‘We Are Family’, pjesme koja je od objave skinuta na digitalnim platformama više od milijardu puta. Sister Sledge, koje su potkraj srpnja pjevale u Zadru, objavile su i priopćenje:

- Počašćene smo činjenicom da su nas pozvali da nastupimo pred Papom. Svjetski će susret obitelji okupiti ljude iz cijelog svijeta u zajedništvu, ljubavi i solidarnosti. Oduševljene smo da je Papa upravo naš grad izabrao za domaćina tako velikog skupa i da će svijetu pokazati važnost obitelji, ljubavi i vjere - PORUČILE SU. 


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare