To je to što me zanima!

Nandi iz 'Savršenog' hvali se bujnim oblinama: Sve ti ispada

Splićanka Nandi Uzelac nakon odmora u rodnom gradu otputovala je na Vis, a fotografije s odmora svakodnevno dijeli na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (29) trenutno odmara na Visu. Nakon Splita i posjeta Biševu, Nandi je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira oskudnom kupaćem kostimu u uvali Stinivi. 

- Najbolje proveden dan, prepun novih iskustava,predivnih mjesta. Samo riječi hvale. Čak ni filteri nisu potrebni - napisala je Nandi u opisu fotografije. U prvom planu istaknule su se njezine bujne grudi za koje je dobila brojne komplimente, a obožavatelji su zaključili kako bi joj možda trebao i veći broj gornjeg dijela badića. 

- Izgledaš super seksi, ali sve ti ispada. Možda ti je badić mali? - samo su neki od komentara ispod društvenih mreža. 

Od kad je izašla iz emisije, Nandi ne prestaje s poslovnim pothvatima. Nedavno je pokrenula svoju marketinšku agenciju te se okušala u 'vlogerskim' vodama, točnije, otvorila je YouTube kanal na kojem dijeli savjete o ljubavi i životu. 

- Moj je moto uvijek - zašto od nečeg ne napraviti nešto?! Tako kad je krenula lavina komentara kako me žele ponovno gledati i slušati, da imam jako dobru retoriku i konstrukciju rečenica, smirujuću boju glasa - jednostavan je izbor bio ponuditi mojim pratiteljima vlastiti YouTube kanal. Za njih sam Oprah koju su željeli vidjeti u nekom talk showu. To nije bila opcija koju sam im mogla ponuditi, stoga je vlastiti kanal bio logičan odabir. Na istoj platformi objavljujem videa s motivacijskim i inspiracijskim govorima - kaže Nandi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Saruman 06.08.2019.

    Kad skine grudnjak zategne joj se faca.

  • 06.08.2019.

    Gotovo uvijek krenu na domaćim plažama i na gumenjacima....

  • 06.08.2019.

    Ovo mi liči na dobru reklamu, a proizvod je upitne kvalitete zbog stranih supstanci u tijelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare