To je to što me zanima!

Naomi (47) izgleda super, a i njezina mama (66) je 'komad'

Naomina majka Valerie je bivša plesačica i manekenka, a rođena je na Jamajci. Ona nikada nije otkrila svojoj kćeri tko joj je otac, jer ju je napustio kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak


Naomi Campbell izgleda sjajno i s 47 godina, a razlog tome ipak nisu estetski zahvati, već je tajna i u dobrim genima. Naime, njezina majka Valerie Morris-Campbell i u 66. godini izgleda fantastično, a kada pozira za fotku s Naomi, malo tko može dokučiti koja je mama, a koja kći.

Valerie je bivša plesačica i manekenka, a rođena je na Jamajci. Ona nikada nije otkrila svojoj kćeri tko joj je otac, jer ju je napustio kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Naomi je rodila s 19 godina.

Tada se osjećala nespremnom za ulogu majke, pa je drugima povjerila brigu o kćerkici, dok je ona putovala svijetom i tragala za boljim životom. Kasnije je zažalila zbog te odluke, što je i sama priznala.

- Preuzela sam odgovornost za stvari koje sam učinila, duboko žalim zbog svega. Posramljena sam i boli me ono što sam učinila jer znam koliko sam je povrijedila - rekla je nedavno.

Majka i kći su nesuglasice izgladile i postale najbolje prijateljica, a upravo Valerie često prati Naomi na raznim događanjima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • plik 03.04.2018.

    vidiš, vidiš, stara baba, a još bi se šajbala... :)))

  • Johndenver 08.12.2017.

    Zgodna..

  • 08.12.2017.

    Mislim da bi ovaj naslov trebao biti Naomi je komad a mama joj super izgleda za svoje godine.... da sam musko tj da volim zene uvjek bi izabrala Naomi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare