To je to što me zanima!

Naomi Campbell optužili su za najgori Photoshop ikad: 'Na Instagramu si se baš unakazila'

Iako mnogi misle da njoj ne treba Photoshop, Naomi Campbell ipak je odlučila potpuno urediti sliku i takvu je objaviti na Instagramu, iako postoje fotografije sa zabave na kojima se vidi kako uistinu izgleda
Vidi originalni članak

Super model Naomi Campbell (52) suočava se s kritikama zbog objavljivanja niza naizgled jako uređenih fotografija s dodjele Oscara. Iako je poznata ljepotica zapanjila izgledom na zabavi 'Vanity Faira' u haljini krem ​​boje koja joj je obujmila bokove, obožavatelji su brzo primijetili da su fotografije koje je prenijela na Instagram bile vrlo različite od fotografija snimljenih na crvenom tepihu.

SLAVI KULTURU AFROAMERIKANACA Beyonce u suradnji s Disneyjem snimila raskošan album: Među gostima Naomi, Pharrell, kći...

Činilo se da je prva fotografija bila jako uređena, a Campbellina glava i nos izgledali su mnogo manji i neproporcionalni s ostatkom njezina tijela.

Iako je manekenka poznata po svojoj zadivljujućoj strukturi kostiju, činilo se da je njezina čeljust oštrija i blago iskrivljena u blizini brade. I ne samo to, već je i njezina koža zaglađena i posvijetljena.

Uređivanje slike iznenadilo je mnoge obožavatelje pa su molili Naomi da objavi originalne fotografije i normalizira starenje.

- Bog nam pomogao ako čak i Naomi misli da joj ovo treba - komentirao je jedan obožavatelj.

- Ona je besprijekorna kakva jest. Nisu potrebne izmjene - napisao je pratitelj. 

- Ona ne želi prihvatiti činjenicu da stari - glasio je jedan od mnogih sličnih komentara.

Međutim, drugi su branili Naomi, okrivljujući za to surovu realnost manekenstva.

- Pretpostavljam da se to događa kad ti se cijeli život vrti oko tvog izgleda, a ona je navikla da se profesionalne fotografije fotošopiraju do smrti - komentirao je jedan obožavatelj.

Britanska ljepotica bila je jedan od najtraženijih modela u posljednja četiri desetljeća, dominirajući modnim pistama i kraseći naslovnice gotovo svih časopisa visoke mode.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Šojka ptica 29.06.2023.

    Mačka i pol!

  • mars7 17.03.2023.

    Naomi je prezgodna

  • xOOx 16.03.2023.

    ne kuzim..javne osobe a ponasaju se ko da ih niko nikad van instagrama nece vidjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare