To je to što me zanima!

Naomi Campbell otkrila detalje i podijelila novu fotku djevojčice: Surogat majka mi ju je podarila!

Naomi je u svibnju ove godine na Instagramu objavila rođenje djevojčice i time ostvarila dugoočekivani san. Podsjetimo, ime djevojčice kao i njezin otac nisu poznati javnosti
Vidi originalni članak

Najuspješniji supermodel svih vremena, Naomi Campbell (51) u intervju za The Cut otvoreno je progovorila o svom privatnom životu i pritom otkrila kako je zahvaljujući surogat majci dobila kći, čije ime još nije poznato javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supermodel se dotaknula i teme vezane za udaju.

- Jaka sam, ali isto tako i puna emocija. Znam da u vezi moram pronaći kompromis - izjavila je manekenka.

Manekenka je 1993. kratko bila zaručena za basista grupe U2 Adama Claytona, a potom za kontroverznog talijanskog  poduzetnika Flavija Briatorea. Također je bila u vezi s Oskarovcem, Robertom DeNirom.

Manekenka je u ranoj dobi odlučila da će sve podrediti karijeri, zbog čega joj je privatni život često patio.

24 GODINE BEZ GIANNIJA Naomi Campbell Versaceu je posvetila fotografiju kćerkice

Naomi je u svibnju ove godine na Instagramu objavila rođenje djevojčice i time ostvarila dugoočekivani san. Podsjetimo, ime djevojčice kao i njezin otac nisu poznati javnosti.

Supermodel također još nije pokazala lice svoje djevojčice, ali zato na Instagramu rado podijeli fotografije njezinih modnih kombinacija. Na posljednjoj fotografiji djevojčica nosi sandale Donatelle Versace.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIJELOM MARTINOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 01.09.2021.

    Bijedno je to roditeljstvo..  

  • nap 01.09.2021.

    Zgodna

  • opera 01.09.2021.

    Ne odobravam kupovinu djece. Ako već nije rodila svoje, na svijetu ima dovoljno djece koje je mogla urećiti i pružiti im dom. Ali onda opet, vjerojatno ne bi prošla psiho testove, obzirom na sudske procese koji su iza nje a koji svjedoče da je histerična i sklona ispadima bijesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare