To je to što me zanima!

Naomi Campbell rasplakala se kod Oprah zbog majke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U show Oprah Winfrey javila se Naomina majka te priznala da se osjeća kao da je napustila kćer jer ju je ostavila drugima kako bi postala balerina
Vidi originalni članak

Američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey (56) nedavno je ugostila kontroverznu britansku manekenku Naomi Campbell (39). 'Crna pantera' priznala je da ju je sram zbog čestih incidenata. Sukobljavala se s pomoćnicima, policajcima i kamermanima. Naomi se  rasplakala nakon što se u show javila njena majka Valerie. Ona je brigu o manekenki prepustila drugima kad je Naomi navršila 19 godina kako bi se posvetila karijeri balerine.
- Mislim da je pošteno reći da doista osjećam kao da sam je napustila - kazala je Valerie što je Naomi nagnalo suze na oči. Manekenka je poslije otkrila da shvaća žrtvu koju je njena majka morala podnijeti da bi djeci pružila bolji život. Šuška se da je njeno gostovanje u Oprinom showu samo pokušaj da omekša javnost nakon što je nedavno napala kamermana zato jer su je pitali je li dobila nebrušeni 'krvavi' dijamant od bivšeg predsjednika Liberije, kojem se sudi za ratne zločine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • teaa 04.05.2010.

    Sun Tzu zna i kad Naomi ima mengu uuuuuuuu strašan si stARI!

  • saloma 04.05.2010.

    ta naomi mi se gadi odkako sam čula za nju. ima nešto toliko podlo u njoj da mi je čisto nevjerojatno kako nju trpaju u koš sa ostalim manekenkama stare garde. toliko je zločesta osoba, kao u nekim sapunicama, ali u stvarnom svijetu nju nikad neće sustići kazna.

  • šamar 04.05.2010.

    glumica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare