To je to što me zanima!

Naomi Campbell u 2023. godinu ušla u najljepšem zagrljaju: Dragi moji, budite sretni i zdravi

Naomi rijetko pokazuje svoju kćer. Prije nekoliko mjeseci je boravila u Francuskoj povodom filmskog festivala u Cannesu i odsjela je u gradu Antibesu gdje su je paparazzi ulovili dok ju je nosila u rukama
Vidi originalni članak

Manekenka Naomi Campbell (52) zahvalila se prethodnoj godini na svemu što joj je donijela te podijelila fotografije na kojima je obilježila divne trenutke sa svojom kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naomi je objavila mnoštvo fotografija te podijelila s pratiteljima kakva joj je prošla godina bila. 

- Sretna Nova godina. Dragi moji, neka Bog drži vas i vašu obitelj sretnima i zdravima tijekom cijele godine - napisala je manekenka te dodala još par sitnih želja:

- Neka Božja prisutnost nikada ne napusti vaše srce. U svakom novom poglavlju vašeg života neka vam Gospodin podari svoju milost i snagu u 2023. - napisala je religiozna Naomi. 

Na dočeku Nove godine bila je u društvu svojih najmilijih, a najviše vremena provodila je sa svojom djevojčicom. Campbell je zablistala u svečanoj bijeloj dugoj haljini s plaštom. 

LEGENDARNI MODEL Naomi Campbell: Kao mlađa sam stavljala puno više šminke, danas vjerujem u minimalizam

Podsjećamo, Naomi rijetko pokazuje svoju kćer. Prije nekoliko mjeseci je boravila u Francuskoj povodom filmskog festivala u Cannesu i odsjela je u gradu Antibesu gdje su je paparazzi ulovili dok ju je nosila u rukama. Manekenka drži dijete u tajnosti, a nije poznato ni tko je djevojčicin otac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.01.2023.

    Zanimljiv izbor riječi inače bahate manekenke, bit će da je smekšala kroz majčinstvo...

  • Mrs Karen 04.01.2023.

    isto kao i janica kostelic. valjda roda donijela

Komentiraj...
Vidi sve komentare