To je to što me zanima!

Naomi je u naručju držala golog 'krvavog' muškarca

Manekenka je povodom 25. godina rada u svijetu visoke mode dala intervju za magazin 'Interview'. Krasi naslovnicu listopadskog broja tog časopisa
Vidi originalni članak

Tijekom odmora na talijanskoj obali Naomi Campbell (40) dala je intervju za časopis 'Interview' povodom 25. godina rada u svijetu visoke mode. Osim što krasi naslovnicu listopadskog broja časopisa, Naomi je pozirala s tetoviranim golim muškarcem prelivenim krvlju. Na nekim fotografijama Naomi sjedi na stolici odjevena u crni kožni korzet dok kraj nje leži goli mladić, a na drugoj pokraj njega puši cigaretu dok je njegovo lice preliveno krvlju. Manekenka je u intervjuu progovorila o svojim životnim pogreškama kao i o krvavim dijamantima koje joj je daravao liberijski predsjednik Charles Taylor zbog čega je morala svjedočiti u Haagu. Rekla je da se tijekom suđenja osjećala kao da se sudi njoj, a progovorila je i o svom prijateljstvu s mnogim manekenkama, uključujući i prvu damu Francuske, Carlu Bruni.
- Uvijek sam voljela Carlu, ona je nevjerojatna žena. Uvijek mi je bila velika prijateljica i suradnica - rekla je Naomi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZumZumZg 29.09.2010.

    p.s. od kad postoje editorijali postoji i phtoshop iliti retush zvan nekada .... oni s mozgom to znaju a ostali luptaju!

  • ZumZumZg 29.09.2010.

    dajte se sredite....super ona zgleda..ali na zalost obicna je skupa KU* i nista vise!

  • tyra 29.09.2010.

    Ona je meni prelijepa, baš mi ima nešto posebno u tom licu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare