To je to što me zanima!

Naomi nakon pola godine izašla u javnost pa zagolicala maštu

'Zablistala' je u bijelom odijelu, a ispod raskopčanog sakoa nije nosila ništa. Zagolicala je maštu milijunima pratitelja koji je prate na Instagramu. Crna Pantera nikoga nije ostavila ravnodušnim
Vidi originalni članak

Supermodel Naomi Campbell (50) zasigurno je nedostajala svojim obožavateljima, a na Instagramu ih je 'počastila' provokativnom fotografijom i naglasila kako se pojavila u javnosti nakon šest mjeseci izbivanja. Trenutačno se nalazi u Italiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Naomi Campbell u teretani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Zablistala' je u bijelom odijelu, a ispod raskopčanog sakoa nije nosila ništa. Zagolicala je maštu milijunima pratitelja koji je prate na Instagramu. Crna pantera nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Vrijedna si čekanja, predivna si - pisali su joj u komentarima. 

Naomi se nedavno našla u središtu skandala nakon što ju je tužio njezin bivši dečko, ruski biznismen Vladislav Doronin (57), jer mu nije vratila poveću svotu novca koji joj je posudio za vrijeme njihove veze.

POKRILA SE SAMO TORBOM Gola Naomi sjedila u podzemnoj željeznici pa zbunila sve fanove

Insider piše kako je protiv supermodela Vladislav je podignuo milijunsku tužbu u kojoj tvrdi da mu odbija vratiti novac, a točan iznos za sada nije poznat.

Vladislav i manekenka su u vezi bili od 2008. do 2013. Tada ju je obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj. Campbell se o skandalu još nije oglasila. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FomaFoma 19.09.2020.

    Ma kome je ona uopce ljepa?????

  • crna mačka 19.09.2020.

    Moju nije, garant.

  • Steven King 19.09.2020.

    6 mj je dovoljno da se oporavila od samo još jedne plastične operacije u nizu. A obzirom da je i nju vrijeme pregazilo najlakše se skinuti i privući pažnju - jeftino, ne ukusno i ne može prikriti starenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare