To je to što me zanima!

Napali Lanu zbog spota: Počela je obučena. Sad je gola fufica

Počela kao pop pjevačica, a sad s Tamburašima, napisao je Zoran Škugor uz link za spomenutu pjesmu koju je objavio na Facebooku, a u komentarima se javio i Žare Batinović
Vidi originalni članak

Lana Jurčević i Mejaši snimili su pjesmu 'Duplo slađe' i atraktivan spot. Ovaj glazbeni novitet jednima se svidio, dok su neki imali sramotne komentare.

- Počela kao pop pjevačica, a sad s Tamburašima..- napisao je Zoran Škugor uz link za spomenutu pjesmu koju je objavio na Facebooku, a u komentarima se, između ostalih, javio i Žare Batinović.

- Počela je obučena. Sad je gola fufica - šokirao je komentarom splitski redatelj.

Inače, spot za ovu pjesmu sniman je u u Samoboru i Zagrebu, a akteri ga opisuju kao 'duhovitog i blesavog' po uzoru na Ala i Peggy Bundy iz nekad popularne serije 'Bračne vode'. Isti je režirao Marko Zeljkovic.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 183

  • Fidelcastron 27.10.2017.

    Svaki dan je ova po novinama . A neznam čime to zaslužuje .Glazba joj je stupidna sa ponavljanjem istih stihova ka u dječjoj brojalici ( en ten tini ) ,"Glazba " sa nekim balkanskim melosom bez iti malo kvalitete ,Pivat nezna ,Ovi Mejaši a neznam šta da rečen ono bend za vlaške pireve ono to im je doseg pivač im piva na slogove nema veze iritantan glas ,bnd 2 akorda.Bolje rečeno sve se svodi na guzice i sise .Pravo pravcato smeće od pisme .Inače čovik je dobro reka .Cila ta "estrada" je teško smeće ....Ekipa Seve ,Rozga ,Lidija ,lana ,Šuput 😁😁😁 bože sačuvaj čudim se ljudima koji to slušaju

  • user_137152 27.10.2017.

    Admine ako napisem da bi Lanu preklopio kao bokericu, da li je to za zuti karton?

  • Živjela cenzura! 26.10.2017.

    Dobro, bila je obučena fufica, sad je gola fufica. Sad možete prestati s reklamom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare