To je to što me zanima!

Napali srpsku pjevačicu zbog grudi: 'Između ti stane i treća'

Teu je javnost upoznala 2015. i 2016. kad je sudjelovala u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. Došla je do finala, a nakon toga je snimila nekoliko pjesama. Ima i pjesmu 'Otkad tebe znam' sa Šabanom Šaulićem
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Tea Tairović (23) na Instagramu je objavila video u kojem šalje poljubac svojim pratiteljima iz hotela u Beču. I dok joj je, tvrde neki obožavatelji, glavni cilj bio pokazati koliko je seksepilna, dogodilo se upravo suprotno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispod objave uslijedili su negativni komentari na račun njenog izgleda, posebice njenih grudi. Primijetili su da joj u plavoj haljini dubokog dekoltea dojke izgledaju previše razdvojeno. Nije trebalo dugo, a da joj zlobnici počnu pisati kako je sigurno bila na operaciji koja je pošla po zlu. 

- Što je sa sisama? Ja bih si između stavio još jednu - napisao je jedan pratitelj, a drugi su se složili s njim i dodali:

- Loš kirurg. Baš neprirodni silikoni.  Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili Tein izgled i istaknuli kako ima savršenu liniju. 

- Ti si top model, ljepotice naša - komentirali su.

Teu je javnost upoznala 2015. i 2016. kad je sudjelovala u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. Došla je do finala, a nakon toga je snimila nekoliko pjesama. Ima i pjesmu 'Otkad tebe znam' sa Šabanom Šaulićem.

Od četvrte godine se bavi plesom, a trenirala je i standardne i latinoameričke plesove te balet. Nakon završene gimnazije upisala je studij psihologije, ali time se, kaže, ne planira baviti jer joj je odmalena san da postane pjevačica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ivo62@hotmail.com 20.11.2019.

    će žena da naruči

  • 3sh 19.11.2019.

    Misli da je sexy sa ta dva balona. Grozno. Bačena lova!

  • _Varešak_ 19.11.2019.

    Mlada je narasti će joj u sredini i treća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare