To je to što me zanima!

Napao Weinsteina: 'Zaskočio' ga je, izvrijeđao i ošamario

Nekad moćni holivudski producent trenutno se liječi od ovisnosti o seksu u Arizoni. Tijekom ručka sa svojim stručnim savjetnikom, Weinsteina je napao razjareni gost
Vidi originalni članak

Ti si govno zbog svega što si radio tim ženama, vikao je razjareni gost restorana, imena Steve, na producenta. 

Harvey Weinstein (65) tamo je ručao sa svojim stručnim savjetnikom koji mu je 'dodijeljen' u klinici 'The Meadows', gdje se liječi od ovisnosti o seksu od listopada prošle godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Steve je producenta, optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje preko osamdeset žena, napao pri izlasku iz restorana. Gost je navodno tražio svog prijatelja da ga snima od trenutka kada je prišao Weinsteinu. 

Voditelj restorana tvrdi da je Steve na njega nasrnuo jer se Weinstein odbio fotografirati s njim za vrijeme ručka. 

Bijesni gost dva puta je ošamario producenta, a prema pisanju TMZ-a,  holivudski moćnik se jedva zadržao na nogama. 

U klinici 'The Meadows', u kojem su se od ovisnosti o seksu liječi i Kevin Spacey (58), Weinstein prolazi i kroz program kontroliranja bijesa. Boravak u klinici, osramoćeni filmski mag, kao i Spacey, mjesečno plaća 200 tisuća kuna. 

Otkad je objavljen članak u New York Timesu u kojem ga mnoge glumice i suradnice optužuju za seksualno uznemiravanje, maltretiranje i silovanje u periodu od trideset godina, Weinstein se rijetko pojavljuje u javnosti. Iako boravi u klinici 'usred ničega' u Arizoni, katkad ga paparazzi uhvate u restoranu ili trgovini. Producent tada najčešće na glavi ima nabijenu šiltericu te sunčane naočale. 

Producenta je 84 žene optužilo za zlostavljanje, a mnoge od njih detalje neugodnog iskustva iznijele su u javnost. Asia Argento, Rose McGowan, Ashley  Judd, Annabella Sciorra, Rosanna Arquette, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Lucia Evans, Salma Hayek, Ambra Battilana i mnoge druge progovorile su o maltretiranju koje su, neke od njih, trpjele godinama. Glumice poput Mire Sorvino i Ashley Judd također su otkrile da im je Weinstein, jer su ga odbile, sabotirao karijere. 

OZBILJNE OPTUŽBE Paul Sorvino: Weinsteina ću ubiti, moja kći to nije zaslužila

Skandal je pokrenuo lavinu u Hollywoodu. Osim što su nakon Weinsteina 'pali' i mnogi drugi zlostavljači, poput Spaceyja, redatelja Jamesa Tobacka i Bretta Ratnera, komičara Louisa C.K-a... 

'Tvornica snova' se ujedinila i na nedavnim dodjelama nagrada Zlatni globus, kada su žene, ali i muškarci došli odjeveni u crno ne bi li izrazili podršku žrtvama seksualnog nasilja. 

'WEINSTEIN NA TAPETI' Zlatni globusi: Pobjeda 'Velikih malih laži' i glumice u crnini

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 11.01.2018.

    dobro je da su, dok se on liječi od ovisnosti o sexu, svuda oko njega falusni oblici!!

  • kinezojapanac 10.01.2018.

    Jadan čovjek razapinju ga a on samo htio da bude empty.

  • black-flag 10.01.2018.

    Lik izgleda ko Shrek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare