To je to što me zanima!

Napisala da je Rihanna crna kučka pa je morala dati otkaz

Pjevačicu je razbjesnila urednica nizozemskog časopisa koja ju je nazvala crnom kučkom. Rihanna joj je bijesno poručila da je rasistica koja živi u kamenom dobu
Vidi originalni članak

Eva Hoeke je rasistica koja se ponaša kao da živi u kamenom dobu, napisala je Rihanna (23) na Twitteru.

Razbjesnila ju je urednica Jackieja, nizozemskog modnog časopisa, koja ju je u članku, kako tvrdi, u šali nazvala crnom kučkom. Hoeke je dala otkaz.

Rihannu je nedavno u hotelu u Lisabonu zbog boje kože vrijeđao jedan muškarac. Nju i sve crnkinje nazvao je ružnim droljama što je pjevačicu jako naljutilo.

- Očito ne bi smjeli svi odsjedati u istim hotelima. Kad me počeo vrijeđati, crnkinja u meni se probudila, 'nabacila' sam barbadoški naglasak i vratila mu istom mjerom - napisala je Rihanna nakon incidenta na Twitteru te dodala da joj nije jasno kako se nešto tako može dogoditi u današnje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Janaa 23.12.2011.

    bas bi htjela imat takvu put

  • loki89 23.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SunTzu 23.12.2011.

    barem znamo zasto jhe skupila batina, i to od crnca, mozda je i on rasist

Komentiraj...
Vidi sve komentare