To je to što me zanima!

'Napisao sam biografiju. Dođite na promociju, dajem 32.000 kn'

Nije to biznis u kojem bi se milijunaš dodatno obogatio, no čini se kako mu ponovno nasušno nedostaje pažnje, a novac ionako u njegovom životu nikad nije bio problem.
Vidi originalni članak

Milijunaš i mnogima omraženi playboy Dan Bilzerian (39) još ljetos je u Hrvatskoj na društvenim mrežama molio brojne pratitelje da mu pomognu osmisliti naslov knjige, a sad se istima pohvalio kako je završio vlastitu biografiju te ih je pozvao na promociju svog književnog pokušaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izabrat ću dvoje među vama, pozvati vas na promociju knjige i dati vam 5000 dolara (oko 32.000 kn). Podijelit ću i 1000 svojih knjiga pratiteljima. Sve piše u linku. Javite se, nije šala - napisao je Bilzerian, koji se žarko želi probiti na književnoj sceni. 

Nije to biznis u kojem bi se milijunaš dodatno obogatio, no čini se kako mu ponovno nasušno nedostaje pažnje, a novac ionako u njegovom životu nikad nije bio problem. Dobro je poznato da je Danov otac jedan od najuspješnijih američkih biznismena s Wall Streeta pa ga mnogi nazivaju i 'tatinim sinom', što su mu jasno dali do znanja kad je zatražio pomoć s naslovom.

 

Kontroverzni Bilzerian osim neizbježnog ženskog društva voli i oružje te predsjednika Trumpa, a svoje je bogatstvo, tvrdi, stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim natjecanjima, čime si je uspio osigurati luksuzan i lagodan život. Nije uspio kao američki marinac, a njegova tvrtka danas prodaje proizvode od konoplje. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 01.09.2020.

    Zeli se probit na knjizevnu scenu biografijom?? Mastovit za poludit🤦‍♀️

  • Obi-Wan Kenobi 01.09.2020.

    Boli ga floki, nek samo uživa

  • jamesbond7777 01.09.2020.

    prosim ,a kam treba dojti😊😊😊adresu. ..brojcek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare