To je to što me zanima!

Napokon ima novi imidž: Nina je postala vatrena crvenokosa

Pjevačica je novi imidž, zbog čega joj komplimentiraju da izgleda mlađe, upotpunila naočalama s ljubičastim okvirima. Neki su komentirali i da nalikuje na Rihannu
Vidi originalni članak

Od početka karijere, otkako je izdala album “Godine nestvarne”, Nina Badrić (42) nosi dužu ili kraću varijantu bob frizure i uvijek je bila brineta.

Samo je ponekad nosila uvojke, a sad je, nakon dvadeset godina, promijenila frizuru i boju kose. Obojila se u crveno, a novi imidž, zbog čega joj komplimentiraju da izgleda mlađe, upotpunila je naočalama s ljubičastim okvirima. Neki su komentirali i da nalikuje na Rihannu (27), koja nosi slične naočale i nosi crvenu kosu. Badrić u svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj karijeri imidž nije mnogo mijenjala. Samo je stanjila nekad guste obrve. Omiljena domaća kreatorica joj je Matija Vuica, a godinama je šminka Saša Joković, s kojim je i pozirala s novom frizurom. Pjevačica se redovito nalazi na listama najbolje odjevenih, a nedavno je i izjavila da je ljuti što modni gurui najbolje odjevenima nazivaju bogate žene nogometaša.

- Kod nas je svaka žena koja ima novca modna ikona. To za mene nije djevojka sa stilom. Za mene su ikone one cure koje nose odjeću za 300 kuna, ali se na ulici moraš okrenuti za njima jer izgledaju spektakularno. One se mogu zvati ikone stila, a ne žene bogatih nogometaša – rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • gabriella_1 24.03.2015.

    Ova zadnja rečenica joj je apsolutno na mjestu!

  • ParlevuFranse 24.03.2015.

    42 godine? Ta ima 42 godine barem zadnjih 10 godina.

  • Aqamarinne 24.03.2015.

    Baš joj jako lijepo stoji ova crvena boja kose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare