To je to što me zanima!

Napokon je glavna zvijezda: Pippa je rekla sudbonosno 'da'

Nakon što je nehotice skoro zasjenila svoju sestru Kate Middleton na vjenčanju s princem Williamom 2011. godine, Pippa se pobrinula da na svojoj ceremoniji bude glavna zvijezda
Vidi originalni članak

Pippa Middleton (33) pojavila se ispred Crkve svetog Marka u Englefieldu u dizajnerskoj vjenčanici vrijednoj oko 82 tisuće kuna. Sestra Kate Middleton razmijenila je zavijete s milijarderom Jamesa Matthewsa (40). Vjenčali su se nakon pet godine veze. 

 

Ispred crkve viđeni su prinčevi William i Harry, no vojvotkinja od Cambridgea žurno je ušla u crkvu nakon što je Pippi 'popravljala' vjenčanicu.

Kate je došla sa svojom djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte. Britanski mediji pišu da se Pippa brine kako će se najmlađi uzvanici ponašati na svečanoj ceremoniji. 

Uoči vjenčanja, šuškalo se da je Pippa zabranila svim gostima da dovode svoju pratnju ako nisu zaručeni ili u braku. Navodno se brinula da joj slavnije gošće ne otmu pozornost.

No, Harryjeva djevojka Meghan Markle viđena je jutros u Londonu te će se kasnije pridružiti svojem dečku, piše Mirror. 

Britanski mediji Pippino vjenčanje nazivaju događajem godine. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • sladana 22.05.2017.

    Krasna joj je vjenčanica, puno ljepša od sestrine. Katarina je u ovom rozom k'o Marry Poppins, užas. Samo je šeširić fora.

  • 21.05.2017.

    sretno joj

  • kokaza10 21.05.2017.

    Sretno im bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare