To je to što me zanima!

Napokon je popustio: Kermit i Piggy će se konačno vjenčati?

Piggy i žabac već su se vjenčali ‘84. u filmu “Muppeti osvajaju Manhattan”, no u “Enciklopediji Muppeta” piše da vjenčanje nije bilo “pravo”. Kermit ne želi svadbu
Vidi originalni članak

Za najpoznatiju prasicu na svijetu samo najbolje. Miss Piggy odabrala je Vivienne Westwood da joj dizajnira svu odjeću za novi film “Najtraženiji Muppeti” koji u američka kina stiže u ožujku.

Između ostalog, Miss Piggy zaželjela je i vjenčanicu jer se napokon planira udati za dugogodišnjeg dečka, žapca Kermita.
- Vivienne je bila oduševljena prijedlogom da mi dizajnira vjenčanicu. Jedino je žabac malo gunđao - rekla je Piggy. Sa žapcem Kermitom, u kojega je zaljubljena gotovo 38 godina, sprema se na avanturu po Europi. No nije htjela otkriti hoće li se ovoga puta napokon uspjeti udati za voljenog žapca.
 - Nema šanse da vam kažem. Ipak ćete morati pogledati cijeli film - kaže Miss Piggy. 

Nikako da se slože jesu li u braku ili ne

Piggy i žabac već su se vjenčali ‘84. u filmu “Muppeti osvajaju Manhattan”, no u “Enciklopediji Mupeta” piše da vjenčanje nije bilo “pravo”. Ako pitate Piggy, prezime joj je Žabac, a Kermit tvrdi da vjenčanja nije bilo niti će biti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • necu zvaku hocu kusur 14.02.2014.

    Dva dedeka u lozi najjaci likovi!

  • _petra_ 14.02.2014.

    e to su bili crtici i djecje serije....ne ovo danas

  • funky_boy 14.02.2014.

    ..odrastanje i mladost je bila puno,puno ljepša uz Muppete nego ove "novokompovane "crtane...((

Komentiraj...
Vidi sve komentare