To je to što me zanima!

'Napokon se oslobodio boli i sada pjeva u našim srcima...'

Znam da ću odgajati našu djecu svakim atomom ljubavi koji mi je ostao. Moj muž je bio bistar čovjek, pun ljubavi, a njegov glas anđeoski, poručila je Talinda Ann Bentley
Vidi originalni članak


Vijest o smrti Chestera Benningtona šokirala je i rastužila mnoge. Od glazbenika su se oprostili brojni obožavatelji, kolege te članovi njegovog Linkin Parka, a sada se oglasila i njegova supruga Talinda Ann Bentley.

- Prije tjedan dana izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja djeca su izgubila svog heroja, svog tatu. Moj život s Chesterom bio je bajka, a sada se sve pretvorilo u neku strašnu Shakespeareovu tragediju. Kako da sastavim svoju polomljenu dušu? Kako da krenem dalje? - poručila je.

- Znam samo da ću odgajati našu djecu svakim atomom ljubavi koji mi je ostao. Moj muž je bio bistar čovjek, pun ljubavi, a njegov glas anđeoski - dodala je.

- Napokon se oslobodio boli, i sada pjeva u našim srcima. Iako su moja djeca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći očuvati uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi - zaključuje shrvana udovica koja s glazbenikom ima šestero djece.

Podsjetimo, Bennington je bio blizak s pjevačem Soundgardena Chrisom Cornellom koji se objesio u svibnju. Na njegovom sprovodu pjevao je  'Hallelujah'. Chester se ubio na Chrisov 53. rođendan u svojoj kući u Los Angelesu..

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Demantiram 29.07.2017.

    Napravi im tamo gore dobar koncert Chester! Linkin Park ce zivjet vjecno. RIP

  • OrcaPerestrojka 29.07.2017.

    Za mene je bol kada te boli da ne možeš spavati mjesec dana od bolova. A ovo su obični slabići cici mici depresići.

  • KaĿea 29.07.2017.

    Chester se ubio na Chrisov 53 rođendan i ostavio suprugu sa djecom, ona je izgubila svoju srodnu dušu a djeca svog heroja ? Ja sam lud čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare