To je to što me zanima!

Narcis Mujkić odselio se u SAD i dobio dijete s curom Sarom

Bivši muž Indire iz Colonije navodno se u SAD-u oženio 'zbog papira', a ljubavnica Sara Dobranić rodila mu je kćer. S prijateljem Sašom prodaje hrvatske proizvode
Vidi originalni članak

Dok je Narcis Mujkić (36) bio još u braku s Indirom Vladić (37), ljubovao je s njenom plesačicom Sarom Dobranić (22). Nakon rastave prije dvije godine ljubitelj brzih automobila otišao je živjeti u Chicago. Nagađa se da je ondje oženio Amerikanku kako bi dobio papire za boravak. S njom ne živi, a s njim je u SAD otišla i Sara. Ondje je s prijateljem Sašom Burekovićem Narcis registrirao tvrtku koja prodaje hrvatske proizvode.

Na sajmu Fancy Food Show u New Yorku predstavljao je djevičanska maslinova ulja. Navodno se bave i uvozom vina na američko tržište. Sara i Narcis navodno su prije dva mjeseca dobili djevojčicu. Oboje su se registrirali na internetskoj stranici na kojoj se kupuju potrepštine za bebu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Tonči_ 02.02.2016.

    Narcis je odvratan lik iz Dervente porijeklom. Kriminalac kao i otac mu Rešad koji je hvala kurcu na udarcu poginuo u ferrariju.

  • malasmb 01.02.2012.

    novinarima samo svaka cast sto trcite odma na prvu!! sara nije s njime u americi,samo cu to reci a ostalo novinari good work realy!!

  • malasmb 31.01.2012.

    neznam cemu pljujete po svima i vecini clanaka a sad i po njima!! poznajem saru i samo joj mogu reci sara sretno i drzi se ;)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare