To je to što me zanima!

Naš BB je bio čedan: Britanke se u toplesu ljubile u jacuzziju

Nakon 'akcije' u spavaćoj sobi sa zaručenim Marcom, nezasitna ukućanka Laura pronašla je novu zanimaciju. Na vrućoj zabavi u jacuzziju, ljubila se sa stanarkom Evelyn.
Vidi originalni članak

Britanski Big Brother ne prestaje šokirati. Lauru Carter (30) publika je osudila zbog navodnog seksa s zaručenim Marcom Pierreom Jr (21), no ona je već bacila oko na drugu stanarku. Sinoć se na zabavi u jacuzziju ljubila s 20-godišnjom hostesom Evelyn Ellis.

Sve je započelo druženjem u jacuzziju na otvorenom gdje su se obje skinule. Vidno raspoloženi Marco nije imao ništa protiv da se njegova BB ljubav mazi s Evelyn i dodiruje joj grudi. I ostalim muškim stanarima svidjelo se kako prsate djevojke izmjenjuju nježnosti. Zabava u toplesu nastavila se i u kući, a Laura je rekla kako se ona samo voli ljubiti.

Marco Pierre izjavio je kako je u otvorenoj vezi, a to je opovrgnula njegova zaručnica. Laura tvrdi da su oni samo prijatelji, iako su se mazili pod pokrivačem i ljubili. Gledatelji su bili šokirani kad joj je Marco pred svim ukućanima sisao bradavicu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • biberrr 15.06.2016.

    Dosta pornoglumica,incesta,pedofilije,lezbika i pedera,šarajte malo sado mazo,zoofilija itd. Idite naprijed,nemojte biti primitivni i zaostali.

  • sprangija 14.06.2016.

    da bas mi cudno za njih,Engleska zemlja u kojoj su mnogi 20 godisnjakinje spavale u prosjeku sa 100 muskaraca,zena i muz se rastaju pa kredom oznace svaki svoj dio stana jer su skrti platit advikata za rastavu,zene se kurvaju i varaju muzeve itd. za razliku od sterilnosti koja vlada kod nas damuskarci ne mogu po par gidina nac zensku za vezu jer nisu svi nogometasi i biznismeni,pa moraju po zene u Rusiju ili Ukrajinu( sve los izbor) sve u svemu s...nje

  • majstor555 14.06.2016.

    haha sto vecu budalu praviš od sebe to si bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare